Každý může být ideální - výzvy, zážitky i poučení pro všechny děti

Datum: 30.04.2020
Praha 30. dubna 2020 (PROTEXT) - Parádní úkoly pro všechny zvídavé děti připravili pionýrští vedoucí. Hravá výzva BUĎ IDEÁLNÍ je inspirovaná sedmi Ideály Pionýra (Paměť, Pomoc, Poznání, Pravda, Přátelství, Překonání, Příroda). Ke každému z nich je přiřazeno 30...
Praha 30. dubna 2020 (PROTEXT) - Parádní úkoly pro všechny zvídavé děti připravili pionýrští vedoucí. Hravá výzva BUĎ IDEÁLNÍ je inspirovaná sedmi Ideály Pionýra (Paměť, Pomoc, Poznání, Pravda, Přátelství, Překonání, Příroda). Ke každému z nich je přiřazeno 30 úkolů - celkem jich je 210! Většinu z nich mohou děti plnit doma s rodinou. Výsledkem je ideální poměr zábavy a poznávání, pro malé i velké účastníky hry - plnit úkoly totiž můžou i dospělí. Stačí se jen zaregistrovat na www.budidealni.cz a pustit se do toho.
Hra Buď Ideální odstartovala už koncem března a zapojily se do ní stovky hráčů. Potrvá ale až do 15. června, takže příležitost mají i další, počet hráčů totiž není nijak omezen. Není ani třeba se bát, že někteří mají náskok. Nejde totiž o závod, dokonce není nutné splnit všechny úkoly. Je možné si z nich libovolně vybírat.
Jak dokazují ohlasy hráčů, některé úkoly nabízejí výzvu: "Pro mě nejtěžší úkol byl naučit se a říct tři jazykolamy pětkrát za sebou, protože mam problémy s mluvením..." (Pavel 17) ... jiné ponaučení: "Nejvíc se mi líbil úkol zjistit povolání mých předků. Babička mi řekla spoustu zajímavostí z historie naší rodiny, které jsem dříve nevěděla." (Káťa 18) ... při dalších je prostě legrace: "Hodně mně bavilo držet se na stromě „na medvěda“, to byla fakt sranda." (Šárka 10) ... jedno ale mají společné úplně všechny: "Dělám věci, které bych jinak nezkusila, zabavím se v průběhu karantény." (Veronika 12)
Jak se do hry zapojit?
První krok je otevřít si web www.budidealni.cz a zaregistrovat se. Každý hráč pak také potřebuje svého "vedoucího" (což ale může být klidně rodič), který splněné úkoly zkontroluje. Nejde ani tak o nedůvěru, ale spíše o pojistku proti nedorozuměním - přeci jen jsou mezi hráči i malé děti. A pak už stačí otevírat jeden ideál po druhém a vybírat si úkoly. Velká část z nich se dá plnit samostatně a třeba i bez vycházení ven.
Informaci podává: Jakub Kořínek jakub@pionyr.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.