Xinhua Silk Road: Město ve střední Číně zahájilo online živé vysílání kulturního festivalu pivoněk

Datum: 09.04.2020
Peking 9. dubna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - V pondělí byl v Luoyangu v provincii Henan ve střední Číně zahájen 38. kulturní festival pivoněk Luoyang. Z důvodu epidemie nového koronaviru přinesl letošní festival květiny online a poskytl lidem v domovech možnost připojit se k davům...
Peking 9. dubna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - V pondělí byl v Luoyangu v provincii Henan ve střední Číně zahájen 38. kulturní festival pivoněk Luoyang. Z důvodu epidemie nového koronaviru přinesl letošní festival květiny online a poskytl lidem v domovech možnost připojit se k davům na tomto místě. Akce byla živě vysílána po dobu 24 hodin od pondělí 10:00 a zahrnovala 24 částí v 8 sekcích, které zobrazovaly nádherné scenérie kvetoucích květin v Luoyangu, kulturu a historii města, přírodní scenérii, městskou výstavbu a místní kuchyni. Živý přenos byl vysílán prostřednictvím studia a živého spojení. Kamery byly nastaveny s objektivy zaměřenými na pivoňky a diváci mohli sledovat kvetoucí květiny v reálném čase. Navíc se na různá místa ve městě rozešly desítky reportérů, aby plně představili charakteristiku města Luoyang a poskytli živé zpravodajství.
Uživatelé online také mohli shlédnout živé vysílání z jiných scénických míst tohoto města, jako jsou jeskyně Longmen a muzeum Erlitou Site hlavního města dynastie Xia. Během dne probíhaly recitály poezie. V noci byla živě vysílána světelná show s holografickou projekcí a nádhernými světly, které představovaly nádhernou noční scenérii ve městě. Město Luoyang uspořádalo první kulturní festival pivoněk v roce 1983, rok poté, kdy byla pivoňka vybrána květem města. Město má nyní mnoho různých zahrad, které pěstují a reprodukují pivoňky 1 200 různých druhů, přičemž výsadbové plochy dosahují 220 kilometrů čtverečních. Živé vysílání této akce spojilo webové vysílání, televizní vysílání a interakci v síti, aby bylo možné plně demonstrovat kvetoucí pivoňky, kulturu a historii Luoyangu, hospodářský a sociální rozvoj, zvýšit vliv mediální sítě na kulturní festival pivoněk a popularitu města Luoyang a tím efektivně podpořit cestovní ruch a ekonomické investice a vytvořit základ pro přilákání více turistů do Luoyangu po epidemii COVID-19. Tento živý přenos sponzorovalo oddělení publicity městského výboru komunistické strany Číny města Luoyang a zajišťovalo jej středisko služeb festivalu Luoyang, městská kancelář kybernetického prostoru v Luoyangu a rozhlasová a televizní stanice Luoyang.
Původní odkaz naleznete zde: https://en.imsilkroad.com/p/312585.html Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/1142380/Xinhua_Silk_Road.jpg KONTAKT: Gao Jingyan, +86 13552905167
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.