Společnost DIP začne nabízet pomocnou kompenzaci těm, kteří jsou zaměstnáni na částečný úvazek nebo na dohodu prostřednicím společnosti DIP, pokud nemohou pracovat v důsledku onemocnění v souvislosti s koronavirem

Datum: 10.03.2020
Tokio 10. března 2020 (PROTEXT/BusinessWire) - Společnost DIP Corporation (dále jen „DIP“), (centrála: Minato-ku, Tokio, Japonsko; prezident a generální ředitel: Hideki Tomita), oznámila v pondělí 9. března, že začne nabízet pomocné kompenzace těm, kteří jsou zaměstnáni...
Tokio 10. března 2020 (PROTEXT/BusinessWire) - Společnost DIP Corporation (dále jen „DIP“), (centrála: Minato-ku, Tokio, Japonsko; prezident a generální ředitel: Hideki Tomita), oznámila v pondělí 9. března, že začne nabízet pomocné kompenzace těm, kteří jsou zaměstnáni na částečný úvazek nebo na dohodu (viz poznámka níže) prostřednictvím internetových stránek Baitoru, Baitoru NEXT nebo Hatarako.net, a nemohou pracovat v důsledku onemocnění v souvislosti s koronavirem.
Poselství Hidekiho Tomity, prezidenta a generálního ředitele

V současné době čelíme krizi, kdy šířící se koronavirus vytváří podnebí strachu na celém světě. Všichni se bojíme o naše blízké, naše přátele, spolužáky a spolupracovníky. Strávili jsme spoustu času diskuzemi o tom, co může společnost DIP za těchto okolností udělat. Samozřejmě jsme podnikli uvážlivé kroky, abychom zabránili nákaze, podporujeme práci na dálku, přijímáme flexibilní časové plány a zakázali jsme našim zaměstnancům používat přeplněné vlaky nebo se sdružovat ve velkých skupinách apod. Kromě toho jsme začali na našich náborových stránkách nabízet bezplatné vysílání zaměstnanců pro klienty, kteří naléhavě potřebují krátkodobou náhradu za jejich současné zaměstnání, pokud jsou nuceni zůstat doma s dětmi kvůli zavření tříd všech veřejných škol a zrušení aktivit. Ale cítíme, že musíme udělat víc. Když si uvědomíme, že mnoho našich uživatelů jsou zaměstnanci na částečný úvazek nebo dohodu, je jasné, že nemohou využívat výhod placeného volna nebo dovolené, která chrání stálé zaměstnance. Není to příjemné, ale musíme si uvědomit možnost, že někteří z těchto uživatelů mohou být zasaženi chorobou související s koronavirem a čelit vážným finančním tlakům v důsledku ztráty příjmu. To vše zhoršuje stres vyvolaný zdravotními problémy. Za těchto okolností se domníváme, že bychom mohli přinést úlevu našim zaměstnancům. Nabídneme pomocnou kompenzaci těm, kteří nejsou chráněni bezpečnostní sítí dostupnou pro stálé zaměstnance. Na základě toho jsme dnes oznámili dočasný kompenzační program pomoci pro naše uživatele, kteří pracují na částečný úvazek nebo na dohodu a kteří mohou onemocnět v důsledku nákazy koronaviru. DIP nabídne pomocnou kompenzaci na dobu až poloviny měsíce těm uživatelům, kteří získali práci prostřednictvím stránek Baitoru, Baitoru NEXT nebo Hatarako.net od 1. března 2017 dosud, pokud nemohou pracovat v důsledku onemocnění způsobeného koronavirem. *Polovina měsíce = předpokládaná doba nezbytná pro léčbu
Podrobnosti naleznete na následujících stránkách: https://www.baitoru.com/pdt/shien2020 (pouze japonsky) https://www.hatarako.net/contents/shien2020 (pouze japonsky)
Upřímně bychom chtěli, aby tento program přinesl částečnou úlevu a klid pro naše vážené uživatele a snad poskytl něco pozitivního v těchto chmurných dnech.
Kromě toho doufáme, že tento program může posloužit jako odrazový můstek k zahájení rozsáhlejších rozhovorů zaměřených na nerovnost pracovních podmínek mezi zaměstnanci na částečný úvazek nebo na dohodu a stálými zaměstnanci.
Na základě naší firemní filozofie „my ve společnosti DIP chceme zužitkovat sny, nápady a vášeň, abychom budovali lepší společnost“, budeme pokračovat v našem úsilí o vytvoření rovnocenných a srovnatelných pracovních podmínek pro každého.
Podrobnosti kompenzace Osoby přicházející v úvahu (pracující na částečný úvazek, najímaní prostřednictvím agentur, smluvní a outsourcingoví pracovníci, vyjma stálých zaměstnanců) jsou lidé zaměstnaní prostřednictvím internetových stránek Baitoru, Baitoru NEXT nebo Hatarako.net, od 1. března 2017 dosud, kteří nemohou chodit do práce v důsledku infekce novým typem koronaviru. * Nelze uplatnit, pokud zaměstnanci poskytuje jakoukoli kompenzaci společnost (zaměstnavatel) nebo veřejná instituce
• Výška kompenzace: ekvivalent částky představující plat za polovinu měsíce (do maximální výše 100 000 jenů)
• Lhůta pro přijímání žádostí o kompenzaci: začíná 9. března 2020
• Podrobnosti postupu žádosti atd.: https://www.baitoru.com/pdt/shien2020 (pouze japonština) https://www.hatarako.net/contents/shien2020 (pouze japonština)
Poznámka: Pro účely tohoto programu pomoci se pojem „částečný úvazek a dohoda“ týká těch zaměstnanců, kteří nemají stálý pracovní poměr, zahrnuje pracovníky na částečný úvazek, pracujících za fixních smluvních podmínek, a ty, kteří pracují pro firmu prostřednictvím zprostředkovatelských a outsourcingových agentur. Podmínkou pro využití kompenzačního programu je, že zaměstnanci získali práci prostřednictvím firem Baitoru, Baitoru NEXT nebo Hatarako.net od 1. března 2017 dosud a nemohou pracovat v důsledku infekce koronavirem.
Profil společnosti Název společnosti: DIP Corporation Založena: Březen 1997 Kapitál: 1 085 milionu jenů (ke konci listopadu 2019) Počet zaměstnanců: 1 967 (k 1. dubnu 2019. Stálí zaměstnanci) Burza: Tokijská burza (TSE) 1. sekce Roční prodej: 42,1 miliardy (fiskální rok končící únorem 2019) URL: https://www.dip-net.co.jp/en/company/overview Pokud existují nějaké nesrovnalosti mezi dokumenty v anglickém a japonském jazyce, mají dokumenty v japonštině přednost. Zdrojovou zprávu si můžete prohlédnout na stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200309005474/en/
Kontakty DIP Corporation PR team (japonsky) Tel : +81-3-6628-4070 Email : info@dip-net.co.jp Daryl Bradley (anglicky) Tel : +81-90-2134-4857 Email : info@dip-net.co.jp Zdroj: DIP Corporation Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.