Začínal na 172 Kg a zaběhl půlmaraton

Datum: 09.03.2020
Praha 9. března (PROTEXT) - Tondu jsem poznal v zářijovém kurzu 2018, tedy více jak před rokem. V naší komunitě Prostě běž! ho netřeba představovat. Svým neutuchajícím humorem a přístupem potvrzuje rčení, že velcí lidé mají velké srdce. A Tonda byl opravdu veliký....
Praha 9. března (PROTEXT) - Tondu jsem poznal v zářijovém kurzu 2018, tedy více jak před rokem. V naší komunitě Prostě běž! ho netřeba představovat. Svým neutuchajícím humorem a přístupem potvrzuje rčení, že velcí lidé mají velké srdce. A Tonda byl opravdu veliký. Zabojoval a zmenšil běžecký batoh nadváhy ze 172 kg na 132 kg a s nimi se rozhodl v Lednici zaběhnouxt půlmaraton v rámci seriálu Běhej lesy. Videa jeho cesty do Lednice: https://www.prostebez.cz/pribehy/tonda-2/ KONTAKT: Eda Kožušník eda@prostebez.cz ----------------------------------------------------- PŘILOŽENÉ SOUBORY: IMG_3168 2.JPG, IMG_3166.JPG, -----------------------------------------------------
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.