Žebříček WARC Creative 100: Publicis Italy patří mezi deset nejvýznamnějších tvůrčích agentur na světě

Datum: 05.03.2020
Miláno 5. března 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - V roce 2020 se společnost Publicis Italy umístila na 7. místě na světě a na 3. místě v Evropě Žebříček WARC Creative 100 (dříve Gunn Report) pro rok 2020, nejvlivnější hodnocení, které zkoumá globální index kreativity v oblasti...
Miláno 5. března 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - V roce 2020 se společnost Publicis Italy umístila na 7. místě na světě a na 3. místě v Evropě Žebříček WARC Creative 100 (dříve Gunn Report) pro rok 2020, nejvlivnější hodnocení, které zkoumá globální index kreativity v oblasti reklamy, definovalo společnost Publicis Italy jako jednu z deseti nejlepších agentur na světě. Díky úspěchu v oblasti nejvýznamnějších mezinárodních ocenění se agentura vedená Brunem Bertellim a Cristianou Bocassini zlepšila o čtyři místa oproti předchozímu roku a byla hodnocena jako 7. agentura na světě a 3. v Evropě. Ve stejné zprávě je síť Publicis Worldwide s panem Bertellim jako globálním kreativním ředitelem oceněna 9. místem v žebříčku nejlepších sítí agentur (Top Agency Network). Žebříček WARC Creative 100 je hodnocení, které definuje nejvíce mezinárodně oceněné kampaně a kreativní agentury a přiřazuje skóre na základě jejich nejrelevantnějších získaných ocenění ve světě. Mezi oceněné kampaně agentury Publicis Italy, které vedly k tomuto umístění v žebříčku, patří kampaně s názvem „Hate Couture" a „Be a Follower" pro společnost Diesel a „Lessons for Good" pro společnost Leroy Merlin. Díky své silné pozici zaujala společnost Diesel 9. místo mezi 100 nejlepšími světovými značkami. „Jsme velmi hrdí na toto úžasné uznání. Být mezi 10 nejlepšími je důkazem tvůrčí efektivity, které jsme dosáhli v uplynulém roce díky odhodlání našich lidí a důvěře, kterou v nás naši klienti každý den vkládají. Za rok jsme postoupili o čtyři místa a jsem přesvědčen, že díky našim skvělým talentům a odhodlaným klientům můžeme dosáhnout ještě výše," uvedl Bruno Bertelli (kreativní ředitel společnosti Publicis Worldwide). KONTAKT: julie.foulet@conseil.publicis.fr.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.