Helma 365 se zúčastní šachového mistrovství světa

Datum: 27.02.2020
Praha 27. února 2020 (PROTEXT) - Společnost Helma 365, největší český vydavatel výrobků s kalendáriem, se zúčastní šachového mistrovství světa družstev seniorů v kategorii 50+, které se uskuteční v Praze ve dnech 5. až 15. března 2020. Helma 365 se stala zároveň sponzorem...
Praha 27. února 2020 (PROTEXT) - Společnost Helma 365, největší český vydavatel výrobků s kalendáriem, se zúčastní šachového mistrovství světa družstev seniorů v kategorii 50+, které se uskuteční v Praze ve dnech 5. až 15. března 2020. Helma 365 se stala zároveň sponzorem šampionátu, dále se rozhodla vyhlásit doprovodnou soutěž a jednoho z účastníků (hráčů) odměnit speciální cenou v hodnotě 3.000 Kč. Vítěz doprovodné soutěže bude jako jeden z mála vyvolených o (k)rok napřed díky kalendáři na rok 2021, který se objeví společně s dalšími výrobky ve výherním balíčku, jehož hodnota bude 3.000 Kč. Dále společnost věnuje dřevěné obrazy těm šťastlivcům, kteří mají narozeniny právě ve dnech konání šampionátu. Družstvo Helma 365 bude v průběhu akce předávat motivační deníky 365 START jako poděkování za vzácný čas, který mohli naši hráči strávit se svými soupeři. Za družstvo Helma 365 se budou na světovém šampionátu v šachu do roztrhání těla a šachovnice bít majitelé společnosti Helma 365, jmenovitě Vladimír Bretšnajdr, Jaroslav Šura, Tomáš Růžička, které doplňují jména bývalých vynikajících hráčů Štěpána Papáčka a Zdeňka Kaplana. Taktiku družstva Helma 365 odhaluje jeden z účastníků, Tomáš Růžička: „Taktika našeho družstva je jednoduchá, ale záludná. Budeme předstírat velmi slabou výkonnost, kterou při vlastní hře pak potvrdíme. Tím zmateme soupeře natolik, že bude vzdávat vyrovnané i lepší pozice v obavě před blíže nespecifikovanou blamáží.“ Helma 365 je český vydavatel kalendářů, diářů, zápisníků a dřevěných obrazových kalendářů Společnost Helma 365 se za dobu více jak dvacetileté specializace na tvorbu výrobků s kalendáriem stala největším českým producentem, jehož roční produkce čítá více než 6 miliónů kusů. Své výrobky navrhuje a vyrábí s reklamními službami, či přímo firmám na klíč a dodává je do více jak 20 evropských zemí. Posláním celého týmu je přinášet více krásy, radosti a inspirace pro váš vzácný čas, prostřednictvím kalendářů a diářů, 365 dnů v roce. Bližší informace o účastnících a sponzoringu naleznete v článku na webových stránkách: https://www.helma365.eu. KONTAKT: Ludmila Zlatníková Helma 365 www.helma365.eu
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.