NEZÁVISLÉ VYHODNOCENÍ MRI PÁTEŘE V EUROPAINCLINICS®

Datum: 20.10.2016
Praha 20. října (PROTEXT) - EuroPainClinics®, odborný garant partnerských a spolupracujících pracovišť pro intervenční léčbu bolesti, rozšiřuje od října 2016 své portfolio o novou službu - nezávislé lékařské vyhodnocení výsledků vyšetření páteře magnetickou rezonancí...
Praha 20. října (PROTEXT) - EuroPainClinics®, odborný garant partnerských a spolupracujících pracovišť pro intervenční léčbu bolesti, rozšiřuje od října 2016 své portfolio o novou službu - nezávislé lékařské vyhodnocení výsledků vyšetření páteře magnetickou rezonancí (MRI). Bezplatnou službu mohou zájemci využít prostřednictvím on-line platformy www.mripatere.cz. Vyšetření zobrazovací metodou magnetické rezonance (MR) předkládá důležité informace o zdravotním stavu pacienta a je prvním krokem pro diagnostiku a následné určení nejefektivnějšího léčebného postupu. EuroPainClinics® jako expert na léčbu chronické bolesti zad disponuje mnohaletými zkušenostmi v interpretaci výsledků MRI, a aktuálně tak nabízí široké veřejnosti odborný názor dalších specialistů jako profesionální a nezávislé lékařské stanovisko k zjištěné diagnóze. Nezávislé vyhodnocení připravují zkušení experti z relevantních medicínských oborů s mnohaletou zkušeností z domácích a zahraničních pracovišť. K posouzení jsou v současnosti přijímány výhradně scany MRI páteře (křížová páteř a kostrč, bederní, hrudní a krční páteř). Služba "Vyhodnocení MRI zdarma - druhý názor odborníka" je k dispozici na on-line platformě www.mripatere.cz a představuje snadnou cestu a příležitost, jak získat jistotu v otázkách svého zdravotního stavu a své léčby. Na webové stránce jsou uvedeny podrobné informace a detailní návod k odeslání MRI a další zdravotnické dokumentace včetně formuláře lékařského posudku s interaktivním ukazatelem bolesti. Nezávislé odborné vyhodnocení se provádí do tří dnů. Služba je určena každému, kdo se na léčbu připravuje, a zároveň všem, kteří si přejí získat další odborný názor, potvrdit si stávající diagnózu či být informováni o nových nebo dalších léčebných možnostech. www.mripatere.cz EuroPainClinics® je odborným garantem partnerských a evropských spolupracujících klinických pracovišť se zaměřením na intervenční léčbu bolesti se specializací na miniinvazivní a endoskopické výkony na páteři. Pracoviště využívající znalostní platformu EuroPainClinics® poskytují vysoce odbornou lékařskou péči s cílem zlepšení zdravotního stavu pacientů úlevou od bolesti, minimalizace užívání léků a rychlého návratu do aktivního života. Všechny poskytované výkony se opírají o poznatky medicíny založené na důkazech (EBM, evidence-based medicine) a řídí se mezinárodními standardy SIS (Spine Intervention Society). Pracoviště EuroPainClinics® poskytují komplexní intervenční diagnostiku, ambulantní péči a výkony v režimu jednodenní chirurgie. EuroPainClinics® vyvíjí vlastní výzkumnou činnost a připravuje odborné vzdělávací programy a semináře s tématy aktuálních trendů v intervenční algeziologii. www.europainclinics.com Kontakt: Mgr. Dagmar Bílková PR Manager Tel.: +420 607 822 500 E-mail: bilkova@europainclinics.com ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.