V Centru dentální péče MUDr. Laciny v Praze se zubaře bát nemusíte!

Datum: 25.09.2020
Praha 25. září 2020 (PROTEXT) - Pokud jste již vyčerpali veškeré možnosti, nebo jezdíte k zubaři doslova přes půl republiky, je na čase to změnit. Centrum dentální péče přijímá nové pacienty. A tady se prohlídky opravdu bát nemusíte! Centrum dentální péče se postará...
Praha 25. září 2020 (PROTEXT) - Pokud jste již vyčerpali veškeré možnosti, nebo jezdíte k zubaři doslova přes půl republiky, je na čase to změnit. Centrum dentální péče přijímá nové pacienty. A tady se prohlídky opravdu bát nemusíte! Centrum dentální péče se postará o zubní zdraví celé rodiny, včetně vašich dětí. „Zuby vyšetříme, vypracujeme plán ošetření a opravíme moderními postupy,” říká MUDr. Radoslav Lacina, vedoucí stomatolog a majitel kliniky. Přátelské prostředí malé kliniky ihned zaujme svým moderním vzhledem. Při vstupu se vás ujme recepční, která má na starosti nejen běžné formality spojené s provozem, ale nabídne vám i malé občerstvení. Prostorné ordinace jsou vybaveny nejnovějšími světovými technologiemi a plně splňují i náročné požadavky na komfort a pohodlí. Tým zkušených odborníků vás ošetří podle nejnovějších trendů moderní stomatologie. Kromě špičkového a bezbolestného zubařského ošetření, založené na nejmodernějších výzkumech i dlouhodobých zkušenostech, se používají také kvalitní materiály. Samozřejmostí jsou trvanlivé bílé výplně, keramické korunky, ale i fasety, které nerozeznáte od přirozených zubů. „Zabýváme se i náročnými rekonstrukcemi zubů po úrazech a zavádíme i kvalitní zubní implantáty,” dodává stomatolog. Stomatologická klinika poskytuje i služby dentální hygienistky. Pravidelná dentální hygiena má preventivní a léčebné účinky, ale také řeší estetické vady. Účinně léčí parodontitidu a krvácení dásní. Odbornice poradí s aplikací fluoridových preparátů, dokonale odstraní pigmentové skvrny na zubech, zubní kámen i zubní plak. Centrum dentální péče přijímá nové pacienty bez dlouhých čekacích lhůt. Více informací o stomatologické klinice naleznete na https://drlacina.com nebo na telefonních číslech 222 726 006 a 777 137 414. MUDr. Radoslav Lacina – špičkový stomatolog a vysokoškolský pedagog MUDr. Radoslav Lacina je vedoucím lékařem Centra dentální péče a vedoucím lékařem týmu stomatologie na Brandeis Clinic. V roce 2000 promoval na 1. lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Praze. O tři roky později začal působit ve vlastní praxi. Je to specialista v oboru endodoncie a dentální estetiky. Mimo jiné patří mezi zakládající členy stomatologické organizace Promikro a České akademie dentální estetiky. V roce 2016 byl zvolen prezidentem České akademie dentální estetiky. Působí jako externí vyučující na protetickém oddělení lékařské fakulty UK v Praze. Absolvoval školení ve Spojených státech amerických, Švýcarsku, Německu a Itálii a přednáší lékařům u nás i na Slovensku. Kontakt pro média: Mariana Pohlová PR & media E-mail: pohlova@m-communication.cz; mariana.pohlova@neuroaxon.cz; www.m-communication.cz FCB, IG, LNKDN, T
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.