Elektronická zařízení mohou ohrožovat lidské zdraví

Datum: 24.09.2020
Praha 24. září 2020 (PROTEXT) - Animovaný vzdělávací film Elektro-Šok, který objasňuje biologické účinky elektromagnetických polí, bude uveřejněn 17. října 2020. Po 5 letech vizualizace vědeckých poznatků z více než 300 odborných publikací v poutavé, srozumitelné a ověřitelné...
Praha 24. září 2020 (PROTEXT) - Animovaný vzdělávací film Elektro-Šok, který objasňuje biologické účinky elektromagnetických polí, bude uveřejněn 17. října 2020. Po 5 letech vizualizace vědeckých poznatků z více než 300 odborných publikací v poutavé, srozumitelné a ověřitelné podobě. Zdarma ke zhlédnutí, 50 minut dlouhý, v hollywoodském stylu.
"Buňky reagují na elektromagnetické pole jako na škodlivý podnět." - Martin Blank, Ph.D. Vedoucí bio-elektromagnetického výzkumu, Kolumbijská univerzita, Katedra Fyziologie a Buněčné Biofyziky "Šokovalo mě, že legislativa na ochranu veřejného zdraví vůči škodlivým účinkům elektromagnetických polí není zcela v souladu s aktuální úrovní vědeckého poznání, proto jsem se rozhodl uvést takto důležité téma do veřejné debaty," říká Martin Matulík. Jsme zvyklí používat elektronická zařízení, jako jsou chytré telefony, ve stále vzrůstající míře. Protože bezdrátová 5G síť a nová chytrá zařízení začínají přicházet do našich životů, říká Martin, související zdravotní rizika by měla být veřejně známa, abychom všichni mohli bezpečně používat moderní technologie pro usnadnění našich každodenních činností.
Kontakt: Ing. Martin Matulík matulik.martin@gmail.com ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.