Společnost Mary Kay byla zařazena mezi nejlepší značky na žebříčku Purpose Power Index™

Datum: 15.09.2020
Dallas (USA) 15. září 2020 (PROTEXT/BusinessWire) - Studie, kterou realizovaly společnosti Reputation Institute a StrawberryFrog, sledovala, jak zákazníci skutečně přemýšlejí a jak vnímají značky s vyšším smyslem (purpose-driven brands) Studie Purpose Power Index™ zaměřená...
Dallas (USA) 15. září 2020 (PROTEXT/BusinessWire) - Studie, kterou realizovaly společnosti Reputation Institute a StrawberryFrog, sledovala, jak zákazníci skutečně přemýšlejí a jak vnímají značky s vyšším smyslem (purpose-driven brands)
Studie Purpose Power Index™ zaměřená na to, jak spotřebitelé přemýšlejí a jak vnímají značky s vyšším smyslem realizovaný společnostmi Reputation Institute a StrawberryFrog, zařadil společnost Mary Kay mezi nejsilnější značky v této kategorii v zemi. Studie, která shromáždila více než 17.500 hodnocení od více než 5700 jednotlivých respondentů, chtěla ukázat, které společnosti ve Spojených státech amerických podle hodnocení spotřebitelů nejvíce fungují v souladu se svými cíli.

"Od samého počátku byla značka Mary Kay budovaná s vyššími cíli," řekla Julia Simon, manažerka pro právní otázky a diverzitu společnosti Mary Kay Inc. "Z tohoto důvodu jsme nikdy nepolevili v našem úsilí, od snahy o zlepšení postavení žen ve společnosti a udržitelnost po výzkum rakoviny a ukončení genderového násilí proti ženám a dívkám. Z výzkumu vyplynulo, že zákazníci v současné době nemají žádný zájem o firmy, jejichž jediným cílem je zisk, záleží na smysluplnějších věcech."
K zařazení do žebříčku Purpose Power Index™ bylo využito několika kritérií, jako jsou například vyšší cíle než pouhé vydělávání peněz, zlepšování životů lidí a jejich komunit, snaha o změnu světa k lepšímu a realizace správných věcí pro společnost jako celek.
"Nejsilnější značky s vyššími cíli jsou ty, které vkládají smysl do všeho, co dělají, počínaje oceňováním svých zaměstnanců až po chování ve společnosti a to nejen tím, že o tom mluví," řekl Scott Goodson, generální ředitel společnosti StrawberryFrog. "Tyto značky rovněž září mezi ostatními a podílí se na společenských hnutích."
Další firmy, které zaujaly na žebříčku přední místa spolu se společností Mary Kay, jsou: The North Face, Kellogg Company, Unilever, UPS, Etsy, Disney, Microsoft, IBM, Netflix, Canon, Chick-fil-A, Amazon a Tesla.
Podle generální ředitelky společnosti RepTrak Company Kylie Wright-Ford "firmy, které skutečně dávají smysl všemu, co dělají a prohlašují, si zaslouží ocenění ve formě větší reputace. Výhoda toho, že moje firma usiluje o vyšší cíle a lidé jí věří, se projevuje vyšší podporou akcionářů, zájmem o nákup akcií, ochotou pro společnost pracovat a potenciálem do ní investovat."
Zařazení na žebříček Purpose Power Index™ je posledním oceněním úsilí společnosti Mary Kay Inc. o firemní zodpovědnost. Nedávno byl generální ředitel společnosti Mary Kay David Holl zařazen na žebříček "10 nejrespektovanějších generálních ředitelů firem na světě" podle RepTrak® - Reputation Institute a společnost Mary Kay získala 42. příčku v loňském žebříčku 100 nejlepších pracovišť 2019 Global Workplace 100, který zveřejnila společnost Reputation Institute.
O společnosti Mary Kay
Originální žena bořící mýty, Mary Kay Ash založila svou kosmetickou firmu před více než 56 lety se třemi cíli: nabídnout ženám skvělé příležitosti, vyrábět neodolatelné produkty a udělat ze světa lepší místo pro život. Z tohoto snu nakonec vznikla nadnárodní společnost s obratem v řádu miliard dolarů, která má milióny nezávislých prodejců v téměř 40 zemích světa. Firma Mary Kay se věnuje výzkumu na poli kosmetiky a vyrábí špičkové produkty pro péči o pokožku, dekorativní kosmetiku, doplňky stravy a parfémy. Firma Mary Kay podporuje ženy a jejich rodiny díky spolupráci s různými organizacemi z celého světa, které se zabývají podporou výzkumu rakoviny, ochranou obětí domácího násilí a podporováním dětských snů. Původní vize paní Mary Kay Ash - "postupně zlepšovat jednu rtěnku denně" tak i nadále platí. Více informací najdete na webových stránkách MaryKay.com.
Zdrojovou zprávu si můžete prohlédnout na stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200914005146/en/.
Kontakt: Mary Kay Inc. Corporate Communications marykay.com/newsroom Tel.: 972 687 5332 nebo email: media@mkcorp.com Zdroj: Mary Kay Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.