Soukromá skupina RLS (USA) Inc. získala divizi specializovaných lékáren na dodávky radiofarmak od firmy GE Healthcare ve Spojených státech amerických

Datum: 03.09.2020
Tampa (Florida) 3. září 2020 (PROTEXT/BusinessWire) - RLS (USA) Inc., (Radioisotope Life Sciences) koupila divizi specializovaných lékáren na dodávky radiofarmak od firmy General Electric (GE) ve Spojených státech amerických a stala se tak největší firmou v oboru molekulárních zobrazovacích...
Tampa (Florida) 3. září 2020 (PROTEXT/BusinessWire) - RLS (USA) Inc., (Radioisotope Life Sciences) koupila divizi specializovaných lékáren na dodávky radiofarmak od firmy General Electric (GE) ve Spojených státech amerických a stala se tak největší firmou v oboru molekulárních zobrazovacích metod ve Spojených státech amerických. Capitor, (www.capitor.co), finanční poradenská společnost, tuto transakci pro investory připravila a hrála velmi důležitou roli v několik let trvajících jednáních a spolupráci mezi oběma stranami. Finanční podmínky transakce nebyly zveřejněny. Lékárny specializující se na dodávky radiofarmak budou i nadále dodávat produkty firmy GE Healthcare pro molekulární zobrazování, a to na základě desetileté partnerské distribuční smlouvy s firmou RLS. Minoritní podíl v této síti specializovaných lékáren dodávajících radiofarmaka drží investiční společnost Perceptive Advisors se sídlem v New Yorku, která se specializuje na investice do zdravotnictví a má hodnotu kolem 7 miliard dolarů.
Členy řídícího výboru společnosti RLS jsou generální ředitel Werner Gruner, investiční ředitel Jaco van Niekerk a provozní ředitel Shane Cobb. Pan Gruner, který zastával různé manažerské pozice v mezinárodním finančním sektoru a je zároveň i jedním ze zakládajících členů společnosti Capitor, řekl: „Tato investice do zdravotní péče mě lákala a zaujala nejen kvůli finančním aspektům. Strávil jsem svou kariéru poskytováním investičních poradenských služeb globálním klientům a vždy jsem věřil, že zákazníci, bez ohledu na to, ve kterém průmyslovém oboru působí, si nejen zaslouží, ale mají i právo vyžadovat personalizované, špičkové služby, a proto jsou kvalita poskytovaných služeb a průlomové technologie nedílnou součástí naší investiční strategie.“
Součástí transakce je 31 lékáren specializovaných na dodávky radiofarmak v 18 státech USA, včetně stávající centrály v Tampě na Floridě. Pod vedením Jaco van Niekerka chce firma RLS v následujících deseti letech investovat 2 miliardy dolarů do expanze této specializované sítě lékáren a pokračovat v investicích do špičkových vědeckých a technologických systémů. „Investovali jsme velké úsilí do bezproblémového průběhu této transakce hlavně proto, že je součástí naší strategie poskytování kvalitních služeb také snaha o udržení si klíčových zaměstnanců, jako je například Shane Cobb, který má více než 30 let zkušeností v oboru,“ řekl van Niekerk a dodal, že „společnost RLS chce i nadále nabízet pacientům po celé zemi život zachraňující řešení pro diagnostiku a léčbu závažných onemocnění. Za tímto účelem, a na základě současných informací o tom, že COVID-19 může způsobit dlouhodobé poškození orgánů, jsme založili speciální tým, který se bude snažit uspokojovat rostoucí poptávku po specializovaných diagnostických službách.“ Téměř 500 bývalých zaměstnanců firmy GE po celé zemi jsou tak nyní součástí rodiny RLS. V blízké budoucnosti se očekává, že společnost přesune své sídlo na východní pobřeží Floridy a firma v současné době jedná s řadou ekonomických výborů a obcí po celé zemi o možném rozšiřování svých služeb. Přečtěte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200901006104/en/ Kontaktní informace Amanda Penebaker 608-345-9420 amanda.penebaker@rls.bio https://rls.bio/ Zdroj: RLS (USA) Inc. Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.