Ta nejlepší doporučení Národní onkologické sítě NCCN pro léčbu rakoviny jsou nyní k dispozici ve francouzštině, němčině, italštině, portugalštině, ruštině a španělštině

Datum: 03.09.2020
Plymouth Meeting (Pensylvánie) 3. září 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Klinická doporučení pro léčbu rakoviny, která patří mezi zlatý standard v onkologii, byla přeložena do dalších jazyků a jsou tak dostupnější širšímu spektru odborníků. Zdarma si je můžete stáhnout na webových...
Plymouth Meeting (Pensylvánie) 3. září 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Klinická doporučení pro léčbu rakoviny, která patří mezi zlatý standard v onkologii, byla přeložena do dalších jazyků a jsou tak dostupnější širšímu spektru odborníků. Zdarma si je můžete stáhnout na webových stránkách NCCN.org/global. Národní onkologická síť The National Comprehensive Cancer Network® (NCCN®) dnes oznámila dostupnost několika neanglických jazykových verzí svých pokynů NCCN Guidelines® týkajících se léčby některých druhů nádorových onemocnění s vysokou četností výskytu. Doporučení pro odborníky ve francouzštině, němčině, italštině, portugalštině, ruštině a španělštině jsou zdarma k dispozici na webových stránkách NCCN.org/global nebo prostřednictvím bezplatné virtuální knihovny v aplikaci NCCN Guidelines®App.
Národní onkologická síť NCCN provozuje špičková a vysoce kvalitní globální centra péče o pacienty s nádorovými chorobami. Pokyny NCCN jsou uznávaným klinickým standardem pro léčbu nádorových onemocnění a jsou nejpodrobnějšími a nejčastěji aktualizovanými pokyny ze všech oborů medicíny. Tyto pokyny vytváří multidisciplinární týmy odborníků z 30 předních center pro léčbu nádorových onemocnění ve Spojených státech amerických. „NCCN spravuje a udržuje obrovskou globální informační databázi, která zajišťuje, že poskytovatelé zdravotní péče i pacienti mají přístup k těm nejaktuálnějším pokynům pro léčbu nádorových onemocnění na světě," řekl doktor Robert W. Carlson, MD, generální ředitel sítě NCCN. „Téměř polovina našich registrovaných uživatelů žije mimo Spojené státy americké a je pro ně pohodlnější číst naše pokyny v jiném jazyce, než je angličtina. Pokyny NCCN byly dosud staženy zájemci ve více než 180 zemích světa. Rozšířením počtu neanglických překladů tak zlepšuje dostupnost těchto důležitých informací v celé Evropě i v ostatních částech světa."
Nedávno přeložené pokyny NCCN se týkají následujících nádorových onemocnění: - Akutní myeloidní leukémie (AML) - portugalština a španělština - Lymfom z B buněk - francouzština, němčina, italština a španělština - Rakovina prsu - španělština - Chronická lymfatická leukémie/chronická lymfocytární leukémie/malý lymfocytární lymfom (CLL/SLL) - portugalština a španělština - Rakovina tlustého střeva - španělština - Rakovina žaludku - španělština - Leukémie z vlasatých buněk - italština a španělština - Nádory hlavy a krku - španělština - Hodgkinův lymfom - italština a španělština - Melanom (kožní) - španělština - Mnohočetný myelom - portugalština a španělština - Nemalobuněčný karcinom plic - italština a španělština - Primární kožní lymfomy - italština a španělština - Lymfomy z T buněk - italština a španělština NCCN také nabízí pokyny pro podpůrnou péči, včetně ruské jazykové verze pokynů NCCN pro léčbu toxicity související s imunoterapií (NCCN Guidelines for Management of Immunotherapy-Related Toxicities), které popisují nežádoucí reakce při imunoterapii inhibitory imunitních reakcí a chimerickými antigenními receptory (CAR) T buněk. Stejně tak teploměr NCCN pro měření úzkosti (NCCN Distress Thermometer) - nástroj pro měření a sledování hladiny úzkosti a psychické pohody u pacientů s rakovinou - byl přeložen do 46 jazyků, včetně francouzštiny, němčiny, italštiny, portugalštiny, ruštiny a španělštiny. Kromě všech výše uvedených doporučení pro dospělé pacienty s rakovinou nedávno národní onkologická síť NCCN oznámila překlady pokynů NCCN pro léčbu dětských pacientů s akutní lymfoblastickou leukémií (NCCN Guidelines for Pediatric Acute Lymphoblastic Leukemia) do portugalštiny a španělštiny.
Navštivte webové tránky NCCN.org/global/international_adaptations.aspx, kde najdete a můžete si stáhnout 24 globálních adaptací a 230 překladů pokynů NCCN do 47 různých jazyků. Globální tým NCCN také nabízí verze svých pokynů pro pacienty v několika jazycích, včetně češtiny, francouzštiny, němčiny, italštiny, ruštiny a španělštiny. NCCN také provozuje rámcovou platformu pro stratifikaci informačních zdrojů ke svým pokynům (NCCN FrameworkTM) a harmonizované pokyny NCCN (NCCN Harmonized GuidelinesTM), které shrnují optimální doporučení a pragmatické rady pro léčbu v obtížných podmínkách, jako jsou například země s nízkou a střední životní úrovní. Zapojte se do online diskuze s hashtagem #NCCNGlobal.
O národní onkologické síti National Comprehensive Cancer Network The National Comprehensive Cancer Network® (NCCN®) je nezisková aliance předních onkologických center která se věnují péči o pacienty, výzkumu a vzdělávání. NCCN usiluje o zlepšování a zajištění kvality, účinnosti a efektivity léčby rakoviny, aby pacienti mohli žít lepší život. Doporučené postupy pro klinickou praxi v onkologii NCCN Clinical Practice Guidelines in Oncology (NCCN Guidelines®) poskytují transparentní důkazy, podpořená a odborníky odsouhlasená doporučení pro léčbu a prevenci rakoviny, včetně podpůrných služeb. Tato doporučení jsou považována za uznávaný standard klinické péče a politiku pro léčbu rakoviny. Jde o nejobsáhlejší a nejčastěji aktualizované pokyny ze všech odvětví medicíny. Pokyny pro pacienty NCCN Guidelines for Patients® přinášejí odborné informace o léčbě rakoviny pro pacienty a pečující osoby, a to díky podpoře nadace NCCN Foundation®. NCCN rovněž podporuje soustavné vzdělávání, globální iniciativy, politiku, spolupráci v oblasti výzkumu a publikování v onkologii. Další informace naleznete na stránkách NCCN.org nebo můžete NCCN sledovat na sociálních sítích Facebook @NCCNorg, Instagram @NCCNorg a Twitter @NCCN. Kontakt pro média: Rachel Darwin 267-622-6624 darwin@nccn.org NCCN Logo (C)NCCN(R) 2018. All rights reserved. Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1246665/Newswire_Translation_Euro.jpg Logo - https://mma.prnewswire.com/media/441768/NCCN_Logo.jpg
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.