Společnost Zeus představila polyimidové potrubní a hadicové systémy, které splňují požadavky nařízení REACH a EU MDR

Datum: 02.09.2020
Orangeburg (Jižní Karolína) 2. září 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Produktová řada polyimidových produktů PI a PI GlideTM představuje první polyimidové potrubní a hadicové systémy, které splňují nařízení REACH a EU MDR a jsou tak okamžitě k dispozici pro celosvětový trh ...
Orangeburg (Jižní Karolína) 2. září 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Produktová řada polyimidových produktů PI a PI GlideTM představuje první polyimidové potrubní a hadicové systémy, které splňují nařízení REACH a EU MDR a jsou tak okamžitě k dispozici pro celosvětový trh Firma Zeus Industrial Products, Inc. (Zeus), přední poskytovatel polymerových řešení a inovátor v oblasti nových materiálů, dnes oznámila, že její první polyimidové potrubní a hadicové systémy (PI) úspěšně splnily požadavky směrnic REACH a EU MDR a jsou tak okamžitě k dispozici pro celosvětový trh. Společnost si nechala své produkty značek PI a PI GlideTM ověřit nezávislou laboratoří. REACH je zkratka označující nařízení o registraci, hodnocení, povolování a omezování chemických látek, které omezuje dovoz škodlivých materiálů do Evropské unie (EU). Evropská unie toto nařízení přijala s cílem chránit zdraví lidí a životní prostředí před chemickými hrozbami. Nařízení REACH vyžaduje, aby všechny firmy nesly odpovědnost za rizika související s látkami, které vyrábí a dodávají na trhy v členských státech Evropské unie. EU MDR je nové nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) o zdravotnických prostředcích a toto nařízení zavádí požadavky na kvalitu a bezpečnost zdravotnických prostředků dodávaných do Evropy. Zatímco nařízení REACH se zaměřuje na jednotlivé materiály, nařízení EU MDR se zabývá konkrétně zdravotnickými prostředky. Polyimidy jsou třída polymerů s výjimečnými chemickými, teplotními a mechanickými vlastnostmi. V hojné míře se používají v medicínských aplikacích, zejména při výrobě cévních a nevaskulárních katetrů. Firma Zeus nabízí široké spektrum polyimidových hadiček a potrubí, s volitelnou velikostí, tloušťkou, barvou a stupněm smáčivosti.
KOMENTÁŘE „Uvědomujeme si, že naši zákazníci musí splnit požadavky orgánů státního dozoru a snažíme se jim pomoci se s tímto problémem vypořádat. Bez dodavatele polyimidových materiálů, který by splňoval podmínky nařízení REACH a EU MDR, si firmy musí sami nechat všechny materiály otestovat, což může narušit dodávky těchto produktů v celé Evropě. Naše polyimidové produkty, které tato nařízení splňují, tak zákazníkům nejen zajistí klidný spánek, ale ušetří jim také stovky tisíc dolarů za otestování materiálů, změny projektů a zpoždění při uvádění svých výrobků na trh." - Bob Chaney, viceprezident firmy Zeus Industrial Products, Inc. pro obchod a marketing. „Díky neustálému vylepšování výrobních procesů je tak firma Zeus nyní schopna dodávat polyimidové hadicové a potrubní systémy, které splňují požadavky nařízení REACH a EU MDR. Jsme jediným dodavatelem na světě, který toto umí a kvalita našich výrobků splněním požadavků nařízení REACH a EU MDR žádným způsobem neutrpěla. Na základě rozsáhlých laboratorních zkoušek se firma Zeus přesvědčila, že chemická struktura a mechanické vlastnosti svých polyimidových potrubních a hadicových systémů zůstaly splněním výše uvedených požadavků nedotčeny." - Matt Allen, produktový ředitel firmy Zeus Industrial Products, Inc. RYCHLÁ FAKTA
  • Zeus je jediným dodavatelem polyimidových trubek, které splňují nařízení REACH a EU MDR a jsou tak okamžitě celosvětově dostupné.
  • Nařízení REACH omezuje dovoz škodlivých materiálů do zemí Evropské unie (EU).
  • Nařízení EU MDR zajišťuje nejvyšší kvalitu a bezpečnost zdravotnických prostředků vyráběných nebo dodávaných do Evropy
  • Polyimidy se hojně užívají ve zdravotnických aplikacích, zejména ve výrobě katetrů
  • Polyimidové produkty řady PI a PI Glide firmy Zeus splňují požadavky platných zákonů a norem a odpadá tak nutnost opětovného přezkoumávání materiálů a změn, což může způsobovat zpoždění ve výrobě.
  • Firma Zeus nabízí široké spektrum polyimidových hadic a potrubí s volitelnou velikostí, tloušťkou barvou a stupněm smáčivosti.
ZDROJE Vzorky zdarma si můžete vyžádat zde. Více o společnosti Zeus a jejích produktech se dozvíte na firemních webových stránkách nebo nás kontaktujte telefonicky prostřednictvím bezplatné telefonní linky 1-800-526-3842 či +1-803-268-9500 (zájemci ze zahraničí, mimo Spojené státy americké). O SPOLEČNOSTI ZEUS INDUSTRIAL PRODUCTS, INC. Společnost Zeus Industrial Products, Inc. sídlí ve Spojených státech amerických, ve městě Orangeburg, ve státě Jižní Karolína. Jejím hlavním oborem podnikání je vývoj a výroba pokročilých přesných polymerických materiálů. Firma na celém světě zaměstnává více než 1700 lidí ve svých výrobních a prodejních centrech, která se nachází ve státě Jižní Karolína (ve městech Aiken, Columbia, Gaston a Orangeburg), New Jerses (ve městě Branchburg), Tennessee (ve městě Chattanooga), v čínském městě Kanton) a v irském Lettterkenny. Firma Zeus své produkty a služby dodává firmám z různých oborů, včetně zdravotnictví, automobilového průmyslu, leteckého průmyslu, vláknové optiky, energetiky a vodohospodářství. Další informace najdete na webové stránce www.zeusinc.com. Logo - https://mma.prnewswire.com/media/790870/Zeus_Logo.jpg KONTAKT: Jennifer McQuesten, viceprezidentka pro firemní komunikaci, 803-268-9500
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.