Česká armáda používá brýle Uvex

Datum: 31.08.2020
Praha 31. srpna 2020 (PROTEXT) - Je pochopitelné, že Česká armáda potřebuje špičkovou výzbroj a výstroj. Nelze se tedy divit, že při výběrovém řízení na straničkové brýle byly vybrány brýle Uvex. Brýle Uvex jsou módní ochranné brýle s inovativními vlastnostmi. Spolehlivá...
Praha 31. srpna 2020 (PROTEXT) - Je pochopitelné, že Česká armáda potřebuje špičkovou výzbroj a výstroj. Nelze se tedy divit, že při výběrovém řízení na straničkové brýle byly vybrány brýle Uvex.
Brýle Uvex jsou módní ochranné brýle s inovativními vlastnostmi. Spolehlivá ochrana je dosažena díky tomu, že brýle každému perfektně sedí. Uživatel si může vybrat například brýle s měkkým nastavitelným nosníkem, měkkými konci straniček, které dobře sedí a netlačí nebo variantu pro užší typ obličeje. Ke klíčovým kompetencím společnosti Uvex patří inovativní technologie polakování zorníků. Díky tomu je umožněna výroba vysoce funkčních pracovních ochranných brýlí, které jsou perfektně upraveny podle jejich konkrétní oblasti použití. Kvalita polakování zorníků je totiž pro ochranné brýle naprosto zásadní, protože zamlžené, poškrábané nebo znečištěné zorníky výrazně zvyšují riziko úrazu uživatelů brýlí. Mezi nejčastěji využívaná polakování patří Uvex supravision excellence, kde jsou zorníky odolné proti poškrábání a chemikáliím zvenčí a dlouhodobě odolné proti zamlžení zevnitř.
Kontakt: UVEX Safety CZ, k.s. Na Jamách 394 51601 Rychnov nad Kněžnou Kontaktní osoba: Dalibor Kotek E-mail: uvex@aneri.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.