Gynlink novou službou posouvá hranice online medicíny

Datum: 28.07.2020
Praha 28. července 2020 (PROTEXT) - Na základě pozitivního ohlasu v době koronavirové krize oznámila Gynekologická klinika Gynclin dne 29. 7. 2020 spuštění nového modulu, který rozšiřuje její online služby "eRecept na protizánětlivá léčiva". Tato služba je určena...
Praha 28. července 2020 (PROTEXT) - Na základě pozitivního ohlasu v době koronavirové krize oznámila Gynekologická klinika Gynclin dne 29. 7. 2020 spuštění nového modulu, který rozšiřuje její online služby "eRecept na protizánětlivá léčiva". Tato služba je určena klientkám/ženám trpícím vaginálním zánětem, kterým s výběrem vhodného přípravku pomůže online dotazník. Jedná se o další krok směrem k širšímu prosazení moderních technologií ve zdravotnictví. Stejnou cestou se již několik let vydávají země západní Evropy. "Naše nová služba funguje jednoduše - klientka trpící zánětem navštíví webovou stránku, vyplní formulář, ve kterém popíše své pocity a příznaky. Náš lékař zadané údaje vyhodnotí a doporučí vhodný přípravek, na který klientka dostane eRecept," oznámila zakladatelka služby Gynlink MUDr. Kateřina Klímová. Hlavním cílem nové služby je zajistit ženám rychlý a bezproblémový přístup k léčbě zdravotních obtíží. Služba není náhradou gynekologického vyšetření, slouží jako doplněk pro řešení lehčích zdravotních obtíží, které lze vyřešit online. V případě jakýchkoliv pochybností mohou pacientky kdykoliv bezplatně konzultovat s odborníky na zákaznické lince. Kontakt: Kontakt: Kateřina Roková gynlink@gynlink.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.