Společnost Yuyu Pharma bude dodávat testovací sady společnosti SD BIOSENSOR pro zjišťování nemoci COVID-19 na globální trh

Datum: 19.06.2020
Soul (Jižní Korea) 19. června 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Yuyu Pharma (generální ředitel Robert Wonsang Yu, burzovní index KRX 000220) a firma SD BIOSENSOR (generální ředitel Hyo-Keun, Lee) podepsaly dodavatelskou smlouvu, na základě které bude společnost Yuyu Pharma dodávat...
Soul (Jižní Korea) 19. června 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Yuyu Pharma (generální ředitel Robert Wonsang Yu, burzovní index KRX 000220) a firma SD BIOSENSOR (generální ředitel Hyo-Keun, Lee) podepsaly dodavatelskou smlouvu, na základě které bude společnost Yuyu Pharma dodávat testovací sady pro zjišťování onemocnění COVID-19 na světový trh. V rámci rozšíření světové sítě společnosti Yuyu Pharma jedná firma s několika poskytovateli zdravotnické péče a předními nemocnicemi, kam by testovací sady na COVID-19 mohla dodávat.
Americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) udělil testovací sadě STANDARD M nCoV Real-Time Detection Kit společnosti SD BIOSENSOR souhlas s použitím v naléhavých situacích (EUA) již 23. dubna 2020. Se souhlasem FDA pro použití v naléhavých případech může společnost SD BIOSENSOR dodávat testovací sady STANDARD M nCoV Real-Time Detection Kit po celých Spojených státech amerických. Testovací sada STANDARD M nCoV Real-Time Detection Kit se používá pro rychlou identifikaci a detekci nukleonových kyselin nového koronaviru (2019-nCoV) ve vzorcích z výtěrů nosu a krku. Jedná se o RT-PCR test, který zesiluje a diagnostikuje specifickou genovou sekvenci COVID-19.
Federální agentura pro krizové řízení (FEMA), spadající pod Ministerstvo vnitřní bezpečnosti USA, již v dubnu 2020 koupila testovací sady společnosti SD Biosensor za 5,2 milionu dolarů.
Hyo-Keun, Lee generální ředitel společnosti SD BIOSENSOR řekl: "Od roku 2010 dodáváme kvalitní testovací sady. Naše testy na zjišťování HIV, malárie a syfilis jsou zařazeny na seznamu předem vybraných produktů Světové zdravotnické organizace (WHO) pro diagnostiku in vitro. Jsme pyšní na to, že naše sady pro detekci COVID-19 mohou pomoci v boji proti šíření koronaviru a zachraňovat životy. Budeme i nadále nabízet kvalitní produkty, abychom pomohli zlepšovat zdraví lidí na celém světě."
Robert Yu, generální ředitel společnosti Yuyu Pharma, řekl: "Spolupráce s firmou SD BIOSENSOR nám pomůže poskytnout tolik potřebné sady pro testování COVID-19 profesionálním zdravotníkům. Doufáme, že naše úsilí pomůže v boji proti koronaviru."
O společnosti Yuyu Pharma
Společnost Yuyu Pharma (burzovní index KRX: 000220) je farmaceutická firma založená v roce 1941. Vyrábí, distribuuje a prodává farmaceutické produkty, zdravotnické prostředky a speciální výživy v Jižní Koreji a jihovýchodní Asii. V současné době se společnost Yuyu Pharma zaměřuje na vývoj nových léčiv na léčbu zvětšené prostaty a syndrom suchého oka.
Kontaktní místo společnosti Yuyu pharma Tým pro globální prodej Franklin Park / sehoonpark@yuyu.co.kr Yuyu Pharma Will Export COVID-19 Test Kits to the Global Market
Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/1192302/STANDARD_M_nCoV_Real_Time_Detection_kit.jpg Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/1192303/Yuyu_Pharma_Will_Export_COVID_19_Test_Kits.jpg
KONTAKT: Sean Yoon Tel : +82-2-6972-9127 Email : hjyoon@yuyu.co.kr ; Franklin Park Tel : +82-2-6972-9173
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.