Perfektní kombinace pracího prostředku a aviváže Lenor provoní vaše prádlo

Datum: 16.06.2020
Praha 16. června 2020 (PROTEXT) - Voňavá domácnost a čisté prádlo, to je to, co nám přináší kolekce Lenor. Pro co nejefektivnější praní prádla kombinujte perfektní pár - prací prostředek s aviváží stejné vůně, které si pomáhají a díky tomu zůstane vaše prádlo svěžejší...
Praha 16. června 2020 (PROTEXT) - Voňavá domácnost a čisté prádlo, to je to, co nám přináší kolekce Lenor. Pro co nejefektivnější praní prádla kombinujte perfektní pár - prací prostředek s aviváží stejné vůně, které si pomáhají a díky tomu zůstane vaše prádlo svěžejší a voňavé mnohem déle. Gelové tablety AllinOne prádlo zbaví nečistot a aviváž provoní vaše oblečení až na jeden týden.
Lenor dokáže z pouhého praní vykouzlit neobyčejný zážitek. Dosáhněte toho nejlepšího výsledku s pomocí dokonalé kombinace gelových kapslí Lenor AllinOne a aviváže! Vyberte si ze tří svůdných vůní: Spring Awakening, Gold Orchid a Amethyst & Floral Bouquet.
Lenor Spring Awakening se inspiruje vůní jarních květin s náznaky přírodního pačuli a bílého cedru. S Lenor Spring Awakening se můžete těšit na oživující a povznášející zážitek. Lenor Gold Orchid je elegantní vůně naplněná svůdným nádechem vzácné vanilky, která uklidňuje emoce a duši. Lenor Gold Orchid vám poskytne neuvěřitelný shovívavý a svůdný zážitek. Lenor Amethyst je fascinující vůně obsahující bergamot, frézie a jasmín. Jemné tóny vás obejmou sametovým teplem, díky kterému se budete cítit sebevědomě a pohodlně.
Pro ještě déle trvající vůni můžete do pračky před oblečením přisypat vonné perličky od Lenoru. Ty se při praní budou postupně rozpouštět a pomalu protkají vůni skrz naskrz vaším oblečením.
A v jaké fázi přichází čas kapslí, kdy vsypat perličky a jak je to s aviváží? Ideální praní lze rozfázovat do pěti jednoduchých kroků. Jako první vložte do bubnu pračky gelovou tabletu Lenor AllinOne. Jestli si přejete, aby Vaše prádlo vonělo ještě déle, můžete do bubnu přisypat vonné kuličky, ty se o zbytek postarají samy. V dalším kroku nalejte aviváž do prostoru pro ni vyhrazeného a naplňte pračku prádlem. Zapněte pračku. Posledním, ale nejdůležitějším, krokem je pečlivé uschování pracích prostředků z dosahu dětí! Gelové kapsle jsou sice proti malým objevitelům zabezpečeny, ale žádná pojistka není nedobytná.
Kontakt: Hana Pazderková Neopublic Account manager e-mail: Hanka.Pazderkova@neopublic.cz www.neopublic.cz | www.facebook.com/neopublic.cz | www.instagram.com/neopublic_cz/
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.