V Číně úspěšně proběhla výstava Zhejiang Digital Trade Cloud Expo a veletrh Zhejiang Export Online Trade Fair 2020 zaměřený na tradiční čínskou medicínu

Datum: 04.06.2020
Praha 4. června 2020 (PROTEXT) - Dne 6. května proběhlo slavnostní zahájení výstavy Zhejiang Digital Trade Cloud Expo pořádané provinčním ministerstvem obchodu provincie Zhejiang a také slavnostní zahájení veletrhu Zhejiang Export Online Trade Fair 2020. Hlavním tématem obou veletrhů...
Praha 4. června 2020 (PROTEXT) - Dne 6. května proběhlo slavnostní zahájení výstavy Zhejiang Digital Trade Cloud Expo pořádané provinčním ministerstvem obchodu provincie Zhejiang a také slavnostní zahájení veletrhu Zhejiang Export Online Trade Fair 2020. Hlavním tématem obou veletrhů byla tradiční čínská medicína. Veletrhů se zúčastnilo více než 50 čínských a zahraničních společností. V posledních letech se provincie Zhejiang velmi snaží o rozvoj obchodu se službami, což představuje klíčový bod hospodářského rozvoje. Provincie přijala řadu opatření, aby zajistila kvalitní rozvoj obchodu se službami v oblasti čínské medicíny. Provincie Zhejiang začala obchodovat a exportovat své služby v oblasti čínské medicíny do více než 200 zemí a regionů na 5 kontinentech. Pozastavení či zrušení výstav po celém světě kvůli vypuknutí nové epidemie vyvolané novým typem viru (koronaviru) představuje závažnou hrozbu pro světový obchodní trh. Provincie Zhejiang jakožto jedno z nejvýznamnějších center čínské tradiční medicíny doufá, že přispěje k zabránění a omezení šíření epidemie s pomocí diagnostiky a léčebných technologií tradiční čínské medicíny a že zároveň představí kulturu čínské medicíny svým zahraničním přátelům. Čínská medicína je klenotem čínské civilizace. Díky této výstavě se zhejiangské společnosti poskytující služby v oblasti čínské medicíny dostaly na zahraniční scénu a získaly tak nový kanál, jak se dostat na zahraniční trhy. Provincie Zhejiang představila České republice a dalším zemím ve střední a východní Evropě svou značku “Zhejiang Services – Global Services” a rozšířila svůj obchod se službami v oblasti tradiční čínské medicíny.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.