Nová příloha o boji evropských institucí s koronavirem

Datum: 12.05.2020
Praha 12. května 2020 (PROTEXT) - PR servis Protext ČTK otevřel ve spolupráci s Kanceláří Evropského parlamentu v České republice speciální přílohu Evropa proti covidu-19. Příloha je publikována na webu Českénoviny.cz, který má více než dva miliony reálných uživatelů měsíčně,...
Praha 12. května 2020 (PROTEXT) - PR servis Protext ČTK otevřel ve spolupráci s Kanceláří Evropského parlamentu v České republice speciální přílohu Evropa proti covidu-19. Příloha je publikována na webu Českénoviny.cz, který má více než dva miliony reálných uživatelů měsíčně, a využívat bude i dalších komerčních distribučních kanálů národní tiskové agentury. Pražská kancelář EP tak bude informovat o činnosti Evropského parlamentu a celé Evropské unie při řešení následků koronavirové krize.
"Evropská unie udělala a stále dělá mnoho věcí, které mohou přímo pomoci v této nelehké situaci, ale ví se o nich jen málo,“ řekla tisková atašé EP v České republice Iva Laňová. Protext ČTK dává prostor evropským institucím nedlouho poté, co publikoval podobnou komerční přílohu Firmy a koronavirus pro české podnikatele a společnosti. "Využíváme unikátního distribučního modelu, který klientům umožní oslovovat zároveň B2B i B2C cílovou skupinu," dodal ředitel strategie a rozvoje ČTK Jaroslav Kábele.
Evropský parlament schválil už na mimořádném zasedání 26. března, že z fondů EU bude vyplaceno 37 miliard eur na podporu zemím, které jsou nejvíce zasaženy pandemií nového koronaviru. Tato investiční iniciativa umožňuje zrychlené vyčlenění peněz pro zdravotnickou péči, malé a střední podniky, pracovní trhy a další zranitelná odvětví ekonomik členských států. Česko může mít k dispozici zhruba 30 miliard korun.
"Abychom naše země zachránili, musíme v Evropě jednat společně. Měli bychom dělat více. Dnešním heslem pro Evropu musí být solidarita. Nikdo nebude ponechán v řešení problémů sám a nikdo by neměl jednat jen na vlastní pěst," prohlásil předseda Evropského parlamentu David Sassoli.
Speciální příloha o boji evropských institucí proti následkům onemocnění covid-19 bude minimálně do konce července dostupná a neustále doplňovaná aktuálními informacemi na adrese www.ceskenoviny.cz/special/eu-covid/.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.