Společnost SEASUN BIOMATERIALS představí rychlý molekulární test na nákazu COVID-19

Datum: 29.04.2020
Soul 29. dubna 2020 (PROTEXT/PRNewswire ) - Společnost SEASUN BIOMATERIALS oznámila, že 1. května představí svůj druhý test na nákazu COVID-19 „Sadu rychlé detekce COVID-19 AQ-TOP", který přichází krátce po schválení její sady U-TOP pro detekci nákazy COVID-19 v reálném...
Soul 29. dubna 2020 (PROTEXT/PRNewswire ) - Společnost SEASUN BIOMATERIALS oznámila, že 1. května představí svůj druhý test na nákazu COVID-19 „Sadu rychlé detekce COVID-19 AQ-TOP", který přichází krátce po schválení její sady U-TOP pro detekci nákazy COVID-19 v reálném čase úřady FDA a EUA (27. dubna). Analytická rychlost, citlivost a specificita konvenčních molekulárních metod byla vylepšena technologií AQ-TOP prostřednictvím využití izotermální amplifikace a detekční sondy PNA (peptidové nukleové kyseliny), která má vysokou účinnost přesné vazby na cílovou nukleovou kyselinu. Tato sada cílí na gen ORF1ab viru SARS-CoV-2 s endogenním kontrolním genem lidské RNázy P. Sada získala označení CE-IVD v březnu a nyní probíhají testy pro získání vývozního povolení MFDS (korejského ministerstva pro bezpečnost potravin a léčiv) a úřadů FDA a EUA.
Generální ředitel společnosti, Hee-Kyung Park, uvedl: „Zákazníci nemusí kupovat další vybavení. Stávající nástroj polymerázové řetězové reakce (PCR) pro testování v reálném čase, který je často využíván pro diagnostiku COVID-19, lze použít tak, jak je. Průměrný počet vzorků, které mohou být testovány na jednotku (12 hodin denně) činí 3400, což je 5 až 6krát více než dříve. V současné době, kdy se nákaza COVID-19 rychle globálně šíří a pravidelně jsou ohlašovány infikace, vyrobíme denně více než 200.000 testů, abychom je mohli dodat v co nejkratší době. Po získání povolení pro distribuci Sady rychlé detekce COVID-19 AQ-TOP budou tyto zasílány do celého světa s tou výhodou, že rychlá diagnostika COVID-19 přispěje k urychlení dalších kroků." Společnost SEASUN BIOMATERIALS v současnosti distribuuje svou sadu „U-TOP COVID-19 Detection Kit" založenou na testech PCR v reálném čase, která získala označení CE-IVD, certifikát o volném prodeji od úřadu MFDS (v únoru) a úřadů FDA a EUA (27. dubna) do zahraničí, včetně Evropy a zemí Středního východu.
O společnosti SEASUN BIOMATERIALS Společnost SEASUN BIOMATERIALS je zaměřena na in vitro diagnostiku, vyvíjí platformy molekulární diagnostiky infekčních chorob, rakoviny a genetických a epigenetických poruch. Vyvíjíme a uvádíme na trh inovativní diagnostické platformy založené na testování PCR v reálném čase prostřednictvím vývoje našich proprietárních technologií, abychom poskytovali pokročilejší služby v oblasti molekulární diagnostiky. www.seasunbio.com Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/1161106/3.jpg KONTAKT: SEASUN BIOMATERIALS, vztahy s veřejností, +82-02-749-7789, lyj@seasunbio.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.