Exkluzivní balíček ochranných roušek s výšivkou vlajky České republiky pro každého!

Datum: 29.04.2020
Praha 29. dubna 2020 (PROTEXT) - Exkluzivní TOP balíček 5-ti ručně vyráběných designových 2-vrstvých ochranných roušek ze 100% bavlny nejvyšší kvality a 1 litr dezinfekce k tomu. To je výbava, která má stále cenu zlata. Roušky se dočasně staly povinnou výbavou pro každého...
Praha 29. dubna 2020 (PROTEXT) - Exkluzivní TOP balíček 5-ti ručně vyráběných designových 2-vrstvých ochranných roušek ze 100% bavlny nejvyšší kvality a 1 litr dezinfekce k tomu. To je výbava, která má stále cenu zlata. Roušky se dočasně staly povinnou výbavou pro každého jednoho z nás. Asi každý by rád dokázal, že je hrdý Čech, tak jako většina našich sportovců, umělců nebo politiků. Právě proto je tu speciální balíček pro každého správného Čecha. Tento exkluzivní balíček z edice "Zvládneme to", obsahuje ručně vyráběné designové 2-vrstvé ochranné roušky ze 100% bavlny nejvyšší kvality s luxusně vyšitým znakem České republiky (v balení 5 kusů se zapínáním na gumičky). Další varianty ochranných roušek na HezkáRouška.cz. Celkem tak získáte 5 exkluzivních roušek, které jsou dostupné pouze na HezkáRouška.cz a k tomu 1 litr dezinfekce na ruce i povrchy. Všechny roušky jsou opakovatelně použitelné, můžete je prát v pračce a následně klidně i přežehlit. Jsou v univerzální velikosti a sednou každému. Exkluzivní TOP balíček vyrobený na Slovensku si můžete koupit na stránce HezkáRouška.cz. POZOR! Z každého prodaného balíčku je 25,- Kč určeno na nákup roušek pro neziskové organizace (zejména nemocnice a zdravotnická zařízení), které nás požádají o naše roušky. Více o tom jak pomáháme, najdete na https://hezkarouska.cz/pomahame. Pokud byste měli zájem pouze o jednu roušku z edice zvládneme to, samozřejmě i to je možné zakoupit a to přímo na této stránce. Do pozornosti chceme dát i speciální 2-vrstvé roušky z antibakteriální bavlny. Pokud byste si na roušku rádi umístili vlastní motiv, je tu pro Vás unikátní rouška s potiskem. Pro ty, kteří hledají něco speciálního, nabízíme balíček 5 ks designových 2-vrstvých roušek ze 100% bavlny nejvyšší kvality. Těšíme se, že si z naší bohaté nabídky vyberete produkt, který Vám nejvíce vyhovuje a jsme rádi, že Vám ho budeme moci do 48 hodin (platí u základních produktů) dodat. Kontakt: e-mail: info@pekneruska.sk ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.