Společnost Berkeley Lights představila dvě nové možnosti v pracovním postupu vývoje opto buněčné terapie 1.0 pro urychlení vytváření účinných imunoterapií rakoviny

Datum: 27.04.2020
Emeryville (Kalifornie) 27. dubna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Nové multiplexní testy cytokinů a cytotoxicity jako součást pracovního postupu vývoje opto buněčné terapie 1.0 pomohou uživatelům platformy Berkeley Lights rychleji vyvíjet imunoterapie rakoviny Společnost Berkeley...
Emeryville (Kalifornie) 27. dubna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Nové multiplexní testy cytokinů a cytotoxicity jako součást pracovního postupu vývoje opto buněčné terapie 1.0 pomohou uživatelům platformy Berkeley Lights rychleji vyvíjet imunoterapie rakoviny Společnost Berkeley Lights, Inc., přední společnost v oboru digitální buněčné biologie, dnes představila nové možnosti, které posilují pracovní postup vývoje opto buněčné terapie 1.0 (Opto Cell Therapy Development 1.0). Pracovní postup sestává ze sady softwarových funkcí, činidel a protokolů, které mají být aplikovány v systémech Beacon® a LightningTM. S novými schopnostmi mohou nyní vědci provádět několik funkčních testů na tisících jednotlivých buněk T během pouhých dnů, což jim umožní získat živé buňky pro následnou genomickou analýzu. Tento postup v důsledku umožňuje zákazníkům společnosti Berkeley Lights propojit fenotyp T buněk a jejich funkci s genotypem na jednotlivých buňkách a konsolidovat funkční analytický proces T buňky do jedné inovativní platformy.
Terapie založené na T buňkách se ukázaly jako velmi slibné pro léčbu rakoviny. Vývoj těchto terapií je nicméně náročný, protože proces usmrcování rakovinných nádorů T buňkami závisí na studiu a screeningu více interakcí mezi buňkami, což je časově náročná a složitá procedura. Současné techniky vyhodnocování funkce buněk T neumožňují vědcům shromažďovat všechna požadovaná data ze stejné buňky. Nový multiplexní test cytokinů a test cytotoxicity spolu s nedávno představenou sadou TCRseq Well Plate umožňují vědcům definovat a testovat funkci jednotlivých T buněk. Tyto aplikace umožňují simultánní funkční zkoumání tisíců jednotlivých T buněk, když reagují s buňkami nebo nádory prezentujícími antigen. Mohou být získány živé individuální klony pro následnou expanzi nebo genomickou analýzu. Pracovní postup vývoje opto buněčné terapie 1.0 umožňuje fenotypový a funkční screening buněk CAR-T a objevování receptorů T buněk (TCR) spojených se specifickým chováním T buněk. „Díky pracovnímu postupu vývoje opto buněčné terapie 1.0 mohou uživatelé platformy Berkeley Lights nyní omezit vývoj buněčných terapií, které zprostředkovávají rychlou destrukci více nádorových buněk na několik málo lymfocytů T, které vykonávají veškerou práci," řekl John Proctor, Ph.D., Senior viceprezident pro marketing ve společnosti Berkeley Lights. Test cytotoxicity vykazuje aktivitu jednotlivých T buněk při zabíjení, jako je multiplexní a sériové zabíjení rakovinných buněk, následuje regenerace živých buněk pro genomickou analýzu. Tento nový test se vyhýbá běžným problémům spojeným s tradičními testy na zabíjení rakovinných buněk, které měří průměrnou lýzu cílových buněk ve stanovených časových bodech a tím skrývají kinetické detaily a ignorují přítomnost heterogenity v podskupinách T buněk. Společnost Berkeley Lights bude v nadcházejících měsících na své platformě nadále přidávat další možnosti související s buněčnou terapií. Pro další informace nás kontaktujte na e-mailové adrese info@berkeleylights.com.
O společnosti Berkeley Lights Ve společnosti Berkeley Lights se domníváme, že buňky jsou úžasné. Buňky jsou schopné vyrábět léky na nemoci, vlákna pro oděv, energii ve formě biopaliv a potravinové proteiny pro výživu. Otázkou tedy je, je-li příroda schopna vyrábět potřebné produkty škálovatelným způsobem, proč toho nevyužíváme více? Odpověď zní, že s řešeními, která máme k dispozici v dnešní době, je to těžké. Nalezení správné buňky pro konkrétní práci trvá dlouho, stojí spoustu peněz a pokud jste vybrali suboptimální buněčnou linii, má velmi nízkou výtěžnost z procesu. Platforma společnosti Berkeley Lights poskytuje a propojuje hluboké fenotypové, funkční a genotypové informace na úrovni jednotlivých buněk. Toto je nový způsob, jak zachytit a interpretovat kvalitativní jazyk biologie a převést jej na digitální informace specifické pro jednotlivé buňky, které nazýváme Digitální buněčná biologie. Díky naší platformě mají zákazníci kompletní řešení k nalezení nejlepších buněk prostřednictvím funkčního screeningu a získávání jednotlivých buněk pro objevování protilátek, vývoj buněčných linií, vývoj buněčných terapií a syntetickou biologii. Pomocí našich nástrojů a řešení mohou vědci najít ty nejlepší buňky hned, když je uvidí. Více informací naleznete na webových stránkách www.berkeleylights.com. Systémy Beacon and Lightning společnosti Berkeley Lights a nástroj Culture Station jsou pouze pro výzkumné účely. Nejsou pro použití v diagnostických postupech. Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1078159/Berkeley_Lights_Logo.jpg Kontakt pro tisk: berkeleylights@bulleitgroup.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.