M-Files ve Spolku pro chemickou a hutní výrobu (SPOLCHEMIE)

Datum: 21.04.2020
Praha 21. dubna 2020 (PROTEXT) - Společnost Digital Resources a.s. zveřejnila novou případovou studii nasazení DMS/ECM systému M-Files ve společnosti SPOLCHEMIE, která je klíčovým hráčem světového chemického průmyslu. SPOLCHEMIE požadovala zavést systém pro správu technické...
Praha 21. dubna 2020 (PROTEXT) - Společnost Digital Resources a.s. zveřejnila novou případovou studii nasazení DMS/ECM systému M-Files ve společnosti SPOLCHEMIE, která je klíčovým hráčem světového chemického průmyslu.
SPOLCHEMIE požadovala zavést systém pro správu technické dokumentace (stavební, strojní, elektro a další dokumentace). Finský systém M-Files splnil veškeré požadavky řešení, přičemž implementačním partnerem se stala společnost Digital Resources, aktuálně nejúspěšnější Premier Partner M-Files ve střední a východní Evropě.
Celou případovou studii se můžete zdarma stáhnout ZDE: https://smixly.com/beryNu.
O systému M-Files
Document management systém M-Files je moderní platformou pro správu informací a dokumentů ve firmě. Řešení je založeno na bázi metadat, tudíž není třeba obsah hledat dle jeho fyzického umístění. Uživatelům naopak stačí vědět jakoukoliv informaci, ať už je to název, část textu, typ dokumentu, přidružená organizace apod. M-Files nabízí příjemné uživatelské prostředí, které lze jednoduše integrovat do firemní infrastruktury a propojit s celou řadou dalších systémů. Uživatelé získávají přístup k dokumentům a informacím dle svých přístupových práv prakticky z jakéhokoli (i mobilního) zařízení (Android, iOS, Windows). M-Files jsou jmenovány Vizionářem dle společnosti Gartner a Lídrem dle společností Forrester a Nucleus. M-Files aktuálně používají statisíce uživatelů ve více než 100 zemích světa.
30-denní verze M-Files ke stažení zdarma na www.e-dms.cz.
Systém M-Files je nyní možné mít i v cloudovém řešení. Více na www.dms-in.cloud.
Stručně o Digital Resources
Digital Resources a.s. je dodavatelem podnikových informačních systémů a IT služeb a aktuálně jediným Premier partnerem M-Files v České republice a na Slovensku s působností v 19 zemích Evropy. Ve svém portfoliu má též vlastní CRM systém Intuo - Company Intelligence, který je plně integrován s M-Files a pomáhá zefektivnit jakékoliv procesy ve firmě.
Mezi zákazníky Digital Resources patří například Americká obchodní komora, Bayer, Britská obchodní komora, Deloitte Central Europe Limited, PKS Stavby, Glatzová & Co., KKCG, Wood & Company, OBO, Compas Automatizace, Medicton Group, Medesa, PRK Partners, Řanda Havel Legal, a další.
Více o Digital Resources na www.digres.cz.
O společnosti Spolek pro chemickou a hutní výrobu
Spolek pro chemickou a hutní výrobu, akciová společnost (SPOLCHEMIE) je inovativní společnost se sídlem v Ústí nad Labem, která již přes 160 let aktivně působí na světovém trhu chemické ho průmyslu. Výroba společnosti je vnitřně plně vertikálně integrovaná, využívá vlastní patentované technologie a velký dů raz je kladen na ochranu životního prostředí. Jako první a jediná společnost na světě získala mezinárodně uznávaný environmentální certifikát EPD pro epoxidovou pryskyřici vyráběnou z obnovitelného zdroje. Spolek má více než 800 zaměstnanců a přes 80 % produkce vyváží do 70 zemí světa. Výrobní portfolio zahrnuje epoxidové pryskyřice, speciální epoxidové pryskyřice a systémy, alkydové pryskyřice, chlorové deriváty a hydroxid sodný a draselný.
Více o SPOLCHEMII na https://spolchemie.cz.
Použité zkratky: BPM - Business Process Management (správa firemních procesů) CRM - Customer Relationship Management (řízení vztahů se zákazníky) DMS - Document Management System (správa dokumentů) ECM - Enterprise Content Management (správa podnikového obsahu)
Kontakt: Kristýna Dryáková Marketing Manager Digital Resources a.s. Poděbradská 520/24 190 00 Praha 9 e-mail: kristyna.dryakova@digres.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.