3750 ks bezkontaktních teploměrů pro Českou republiku

Datum: 21.04.2020
Praha 21. dubna 2020 (PROTEXT) - Společnost Medicton Group, která se specializuje na servis a dodávky zdravotnické techniky a disponuje též autorizovaným metrologickým střediskem K127 pro ověřování elektronických lékařských teploměrů, se rozhodla pomoci v boji proti COVID-19...
Praha 21. dubna 2020 (PROTEXT) - Společnost Medicton Group, která se specializuje na servis a dodávky zdravotnické techniky a disponuje též autorizovaným metrologickým střediskem K127 pro ověřování elektronických lékařských teploměrů, se rozhodla pomoci v boji proti COVID-19 a vyrobit a dovézt 3750 teploměrů pro potřeby České republiky za velmi dobrých podmínek. Ministerstvo zdravotnictví si objednalo 3000 teploměrů, ale ve chvíli, kdy byla tato zdravotnická technika již vyrobena a připravena k dodávce, došlo k tomu, že ministerstvo objednávku zrušilo.
Firma Medicton Group po předchozím jednání o ceně a kvalitě výrobku obdržela od Ministerstva zdravotnictví písemnou objednávku s nereálným termínem dodání. Úředníci ministerstva se do řešení situace sami aktivně zapojili a podíleli se na zajištění letecké přepravy zboží do ČR. V okamžiku, kdy byly teploměry vyrobeny a připraveny k převozu do ČR, došlo nejen ke zrušení letu, ale také celé objednávky.
"Za normálních okolností bychom na dodávku bezkontaktních teploměrů za takto neurčitých podmínek nikdy nepřistoupili. Chtěli jsme však České republice pomoci v boji proti COVID-19. Jednání Ministerstva zdravotnictví považujeme za neprofesionální," uvádí Ing. Vratislav Fabián Ph.D., jednatel Medicton Group.
Společnosti Medicton Group vznikla nemalá škoda. Společnost Medicton Group zveřejňuje technickou specifikaci bezkontaktního infračerveného čelního teploměru a nabízí odběr těchto teploměrů nemocnicím, ordinacím, krajským úřadům, školám, školkám, domovům seniorů, ale i středním a větším firmám. Odběr je možný mimořádně již od 1ks za cenu 1800 Kč bez DPH. Objednávat můžete zde: https://www.shop.medicton.com/bezkontaktni-celni-infracerveny-teplomer-bokang-bk-8005.html
Technické parametry:
Typ produktu:Infračervený teploměrDělení stupnice:0,1 °C
Název modelu:BK8005Rozsah měření tělesné teploty:35 °C - 42 °C
Pracovní prostředí:Teplota okolí: 10 °C - 40 °CSpotřeba energie:≤ 50 mW
Relativní vlhkost: ≤ 85 %Přesnost měření:±0,2 °C v celém rozsahu
Napájení: DC3V (AA*2)Rychlost měření:≤ 1 s
Rozměry:95 mm × 42 mm × 139 mm (L x W x H)Vzdálenost měření:3 - 5 cm
Hmotnost:85 g (bez baterií)Automatické vypnutí:po 7 s

Dodací a záruční podmínky: Dodací lhůta: 2-3 dny od obdržení objednávky Záruka: 24 měsíců Technická dokumentace: návod v češtině, prohlášení o shodě Výrobek je certifikovaný v souladu s evropskou direktivou 93/42/EEC (zdravotnický prostředek) a je notifikován dle zákona 268/2014 Sb. v platném znění u SÚKL. Servis: záruční i pozáruční servis v ČR zajišťuje společnost Medicton Group s.r.o.

O společnosti Medicton Group:

Společnost byla založena v roce 2005 a od počátku se zaměřila na dodávky lékařské přístrojové techniky a provádění souvisejícího servisu. Metrologické, servisní a revizní služby jsou poskytovány soukromým ordinacím i nemocnicím v celé České republice. Společnost též disponuje kalibrační laboratoří a autorizovaným metrologickým střediskem K127 pro ověřování elektronických lékařských teploměrů a měřidel tlaku krve. Medicton Group disponuje zkušeným týmem biomedicínských techniků a inženýrů i odpovídajícím přístrojovým vybavením. Kvalita služeb je garantována certifikacemi dle norem ISO 9001, ISO 13485 a ISO 17025. Mezi spokojené zákazníky společnosti Medicton Group se řadí velké fakultní nemocnice, krajské a oblastní nemocnice, ambulantní zařízení, ale privátní ordinace lékařů z celé České republiky. www.medicton.com www.shop.medicton.com
Kontaktní údaje: Mgr. Michaela Machovičová, MBA, manažer marketingu a PR Medicton Group, s.r.o. Na Babě 1526/35 160 00 Praha 6 machovicova@medicton.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.