Společnost Hengtong India darovala roušky a dezinfekci rukou komunitám v Khed City

Datum: 18.04.2020
Su-čou (Čína) 18. dubna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Indická dceřiná společnost společnosti Hengtong (dále jen „Hengtong India") vztáhla pomocnou ruku k marginalizovaným komunitám, jako jsou venkovské oblasti města Khed, aby pomohla místním občanům v boji proti této krizi....
Su-čou (Čína) 18. dubna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Indická dceřiná společnost společnosti Hengtong (dále jen „Hengtong India") vztáhla pomocnou ruku k marginalizovaným komunitám, jako jsou venkovské oblasti města Khed, aby pomohla místním občanům v boji proti této krizi. Celá společnost musí tváří v tvář pandemii jednat a bojovat proti ní.
Pandemie COVID-19 téměř srazila svět na kolena. Nejen rozvojové země, jako je Indie, ale i vyspělé země se snaží udržet krok s rychlostí šíření smrtelné choroby. K 17. dubnu bylo v Indii potvrzeno více než 12.000 případů nákazy.
Společnost Hengtong se zavázala k iniciativám, které budou přínosem pro místní komunitu. Společnost Hengtong India jasně chápe nedostatek jednoduchých roušek a dezinfekce rukou, zejména ve venkovských oblastech. Společnost Hengtong India distribuovala obličejové roušky a soupravy na dezinfekci rukou více než 2500 rodinám ve vesnicích v okolí města Khed, v oblasti Chakan, jakož i tamním policistům a bezpečnostnímu personálu. Cílem je pomoci jim vypořádat se s pandemií.
Vzhledem k tomu, že přijetí správných opatření, jako nošení roušek a pravidelného umývání nebo dezinfekce rukou, pravděpodobně pomůže zabránit přenosu tohoto smrtícího viru, společnost Hengtong na tuto situaci zareagovala a snaží se co nejlépe zabránit šíření nákazy COVID-19 v Khed City v oblasti Pune v Indii.
Společnost Hengtong India doufá, že její úsilí a pomoc mohou zachránit mnoho zranitelných životů v Khed City.
Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/1156714/Hengtong.jpg
KONTAKT: Mcdull, +86 512 6395 7797
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.