Prohlášení předsedy představenstva společnosti Mindray k úsilí v boji proti nákaze covid-19

Datum: 10.04.2020
Šen-čen (Čína) 10. dubna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Mindray (SZSE: 300760) - Protože nákaza covid-19 vrhá temný stín na zdraví lidí, poskytovatelé zdravotní péče po celém světě neúnavně bojují proti tomuto viru. Jsme vděčni všem zdravotníkům za jejich statečné...
Šen-čen (Čína) 10. dubna 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Mindray (SZSE: 300760) - Protože nákaza covid-19 vrhá temný stín na zdraví lidí, poskytovatelé zdravotní péče po celém světě neúnavně bojují proti tomuto viru. Jsme vděčni všem zdravotníkům za jejich statečné úsilí při záchraně životů pacientů a v boji s touto nákazou. Jako přední poskytovatel čínských zdravotnických zařízení a řešení jsme od doby vypuknutí epidemie v Číně hlavní silou a neustále pracujeme na podpoře zdravotnických pracovníků. Nyní, když se virus šíří po celém světě, spojujeme mezinárodní lékařské odborníky a poskytujeme precizní léčbu pacientů s vyspělými produkty a službami, stejně jako cenné lékařské poznatky.
Vždy klademe potřeby zákazníků na první místo.
Abychom nabídli nejlépe přizpůsobená řešení pro řešení nákazy covid-19, úzce jsme spolupracovali se zdravotnickými pracovníky po celém světě a identifikovali jsme jejich největší potřeby, které se v každé oblasti liší. Vzhledem k velkému objemu zařízení, nestabilnímu provozu a nebezpečnému prostředí se naši technici v terénu řídili přísnými protokoly a poskytovali včasnou a bezpečnou pomoc poskytovatelům zdravotní péče. Naše snadno použitelné a multifunkční produkty pro jednotky podpory života PMLS a diagnostiky IVD a MIS jsou plně vybaveny pro zajištění lepší zdravotní péče pro více pacientů. Naše IT řešení a online klinické poradenství navíc zajišťují, že poskytovatelé zdravotní péče mohou pacienty adekvátně léčit, aniž by se nakazili virem. Jako platforma pro výměnu zkušeností jsme vyzvali čínské odborníky, aby se s odborníky z celého světa podělili o své poznatky v oblasti léčby pacientů s nákazou covid-19 v našem programu formou webináře. Budeme dále zkoumat možnosti, kde můžeme podporovat pacienty a zdravotnické pracovníky, kteří bojují proti tomuto viru.
Snažíme se maximálně zvyšovat výrobní kapacitu. Naše zdravotnické produkty, včetně pacientských monitorů, ventilátorů a ultrazvukových přístrojů, jsou rozhodující pro diagnostiku a léčbu pacientů s nákazou covid-19. Vzhledem k prudce rostoucí poptávce poskytovatelů zdravotní péče z celého světa a narušení globálního dodavatelského řetězce jsme spolupracovali s vládami a dodavateli s cílem zmírnit nedostatky a zabezpečit kapacitu výroby. Naši zaměstnanci ve výrobním centru zrušili svou dovolenou během oficiálních svátků a díky jejich tvrdé práci jsme zvýšili výrobní kapacitu. Při snaze o zachování kontinuity podnikání jsme také přijali přísná hygienická opatření pro zajištění bezpečnosti našich výrobků během celého výrobního procesu.
Vážíme si zdraví našich zaměstnanců. Náš úspěch je založen na jejich profesionalitě, efektivitě a zodpovědnosti v práci. Abychom chránili naše zaměstnance na celém světě, omezili jsme obchodní cesty a místo toho uspořádali online konference. Požádali jsme regionální pobočky, aby dodržovaly pokyny místních zdravotnických orgánů a zahájily protokol práce z domu. Protože se šíření viru v Číně zpomaluje, posílili jsme sterilizační a čisticí opatření v kancelářských zařízeních, nabídli jsme na pracovištích chirurgické roušky, dodržovali sociální distancování a denně sledovali zdraví našich zaměstnanců pomocí každodenního měření teploty. Tato hygienická opatření budeme dále implementovat v oblastních pobočkách a zajistíme bezpečné pracovní prostředí pro všechny naše zaměstnance. Díky našim přísným ochranným pokynům můžeme s hrdostí oznámit, že nikdo z našich pracovníků v terénu nebyl infikován.
V době, kdy je mise záchrany životů důležitější než kdy jindy, děláme vše, co je v našich silách, abychom poskytovali dostupnou zdravotní péči. Doposud jsme věnovali nemocnicím po celém světě zařízení v hodnotě 4,6 milionu USD. Budeme nadále chránit zdraví a bezpečnost našich zaměstnanců, podporovat poskytovatele zdravotní péče a poskytovat lepší péči pacientům po celém světě.
S přátelským pozdravem,
Li Xiting Předseda představenstva společnosti Mindray
KONTAKT: Vicky Wang, vickywang@mindray.com, +86-755-81888702
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.