Technologie infračerveného termického zobrazování společnosti FOTRIC

Datum: 25.03.2020
Šanghaj 25. března 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Plně automatizované infračervené teplotní detektory společnosti FOTRIC byly v důsledku nedávné pandemie dodány na tisíce míst ve snaze sledovat abnormální tělesné teploty. Mezi výhody technologie infračerveného termovizního...
Šanghaj 25. března 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Plně automatizované infračervené teplotní detektory společnosti FOTRIC byly v důsledku nedávné pandemie dodány na tisíce míst ve snaze sledovat abnormální tělesné teploty. Mezi výhody technologie infračerveného termovizního zobrazování patří zobrazování za každého počasí, díky čemuž je imunní vůči dopadu světla, a také poskytuje jasné zobrazování ve dne nebo v noci, jakož i bezkontaktní měření teploty.
Rychlá instalace Vzhledem k nákladům na produkty pro kontrolu teploty vyvinula společnost FOTRIC sadu pro rychlou instalaci, včetně hostitele, kabeláže, stativu a počítače. Software byl předinstalován. Instalace na místě může být dokončena do 5 minut. Bez sady rychlé instalace může být systém spuštěn do 15 minut při sledování instalačního videa krok za krokem. Rychlé měření teploty Rychlé měření teploty je možné díky infračervenému termoviznímu zobrazování. Dokud se lidé vyskytují v dosahu zařízení, lze měření provádět bez jakékoli pauzy a bez zamrzání obrazu, což umožňuje odečty bez fyzického kontaktu. V nejběžnějším případě dvoukanálového screeningu je běžná rychlost chůze 1,5 m/s. Kvůli potřebám detekce je interval mezi lidmi nastaven na 1 metr a rychlost chůze je zpomalena na 0,75 m/s. V tomto stavu mohou být detekovány nejméně dvě osoby každé 3 sekundy, což znamená 40 lidí za minutu a 2400 lidí za hodinu. Pokud se rychlost zvýší na 1 m/s, rychlost detekce může dosáhnout 3600 lidí za hodinu.
Rychlé poplašné upozornění Obrazovka s dvojitým pohledem poskytuje jak termální zobrazení, tak i zobrazení s viditelným světlem. Když je detekována abnormální tělesná teplota, přístroj pro detekci teploty automaticky vydá poplach. Spolu s hlasovou výzvou systém označí teplotní anomálie na obrázku červeným rámečkem, který umožňuje personálu monitorování rychle najít osobu, která vykazuje vysokou teplotu. Systém dokáže současně automaticky fotografovat a sloužit jako záloha dat. Přesnost Přesnost měření teploty je u produktů FOTRIC prvořadá, využívají importovaný polysilikonový detektor. Tento zajišťuje nepřetržité přesné měření teploty při různých teplotách se silnou stabilitou. V kalibračním certifikátu vydaném inspekčním institutem Shanghai Institute of Quality Supervision and Inspection Technology je maximální chyba nepřetržitého měření teploty 0,2 °C.
Stabilita Detekce obličeje podporovaná AI k zabránění falešných poplachů Vzhledem ke složitosti screeningu společnost FOTRIC začlenila algoritmus detekce obličeje s podporou AI, který detekuje pouze teplotu obličejů vstupujících do obrázku. Horké předměty držené lidmi do detekce nezasahují, což výrazně snižuje míru falešných poplachů. Snižuje se rovněž pracovní vytížení zaměstnanců. Vestavěný kalibrační algoritmus AI Jedná se o automatické shromažďování teplot obličeje v různých situacích pro samoučení a adaptivní změny teploty prostředí pro úpravu prahové hodnoty teplotního poplachu v reálném čase, aby se zabránilo falešným poplachům pro osoby podezřelé z horečky z důvodu nízkých teplot okolí ráno a v noci.
FOTRIC, národní společnost věnující se oblasti infračerveného tepelného zobrazování a vysoce přesného měření teploty, zřídila pracovní stanici s akademickými odborníky. Společnost FOTRIC v průběhu procesu zaměřování na měření teploty infračerveným zobrazováním za posledních 10 let nezávisle vyvinula a úspěšně dodala mnoho produktových řad pro termické zobrazování, včetně mezinárodně oceněných modelů, které se široce využívají při každodenních inspekcích v energetice, řešení problémů s továrním vybavením, výzkumu čipových materiálů v elektronickém sektoru a v mnoha dalších případech. Společnost FOTRIC poskytla služby předchozím a stávajícím zákazníkům, mezi něž patří více než 10.000 velkých podniků a také 211.985 univerzit a národních výzkumných středisek. Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/1136973/226B.jpg Kontakt: Celine, +86-156-1851-2265
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.