Falcon: nová inteligentní platforma NGS od Novogene

Datum: 25.03.2020
Peking 25. března 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Novogene představila inteligentní platformu pro sekvenování nové generace - Falcon Nová platforma posouvá odvětví vpřed a otevírá novou éru technologie NGS Společnost Novogene nedávno představila Falcon, první inteligentní...
Peking 25. března 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Novogene představila inteligentní platformu pro sekvenování nové generace - Falcon Nová platforma posouvá odvětví vpřed a otevírá novou éru technologie NGS Společnost Novogene nedávno představila Falcon, první inteligentní platformu pro vysoce výkonné sekvenování nové generace (NGS). Tato platforma představuje průlom v tradičním sekvenování NGS a bude vytvářet průmyslové standardy NGS a pohánět budoucí vývoj ekosystému NGS. Zákazníkům poskytne inteligentní, efektivní a robustní službu, která jim pomůže splnit jejich požadavky na sekvenování. „Využití našich dlouholetých zkušeností v oblasti genomického sekvenování umožnilo společnosti Novogene vyvinout a uvést na trh první inteligentní platformu NGS pro více produktů, která zákazníkům poskytne špičkové řešení v oblasti sekvenování. Platforma Falcon jako bezpečné a přesné průlomové řešení umožňuje rychlejší výsledky se stabilnější kvalitou. Jako přední poskytovatel genomických služeb a řešení ve světě chceme mít lepší pozici pro podporu inovací v tomto odvětví, vést toto odvětví směrem k digitalizaci a automatizaci, pohánět vytváření průmyslových standardů a nakonec dosáhnout inteligentní transformace," řekl Dr. Li Ruiqiang, zakladatel a generální ředitel společnosti Novogene. Fotografie - https://mma.prnewswire.com/media/1137031/Novogene_Falcon.jpg KONTAKT: Jake Darhad, +86-10-15849167756
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.