Nástroj sebehodnocení nákazy koronavirem od MORE Health

Datum: 25.03.2020
San Mateo (Kalifornie) 25. března, 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost MORE Health představuje nástroj sebehodnocení nákazy koronavirem COVID-19 Společnost MORE Health, nadnárodní telemedicínská společnost se sídlem v Silicon Valley, dne 24. března 2020 uvedla na trh první,...
San Mateo (Kalifornie) 25. března, 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost MORE Health představuje nástroj sebehodnocení nákazy koronavirem COVID-19 Společnost MORE Health, nadnárodní telemedicínská společnost se sídlem v Silicon Valley, dne 24. března 2020 uvedla na trh první, volně dostupný nástroj sebehodnocení nákazy virem COVID-19 v šesti jazycích na webových stránkách covid19.morehealth.com. Nástroj pro sebehodnocení nákazy virem COVID-19 společnosti MORE byl vyvinut týmem amerických a mezinárodních odborníků na infekční choroby, včetně Dr. Garyho Schoolnika, bývalého ředitele pro infekční choroby ve Stanfordské nemocnici a profesora medicíny na Stanfordské univerzitě a profesorky Wang Yan, zástupkyně ředitele oddělení infekčních chorob v první nemocnici Pekingské univerzity. Dr. Schoolnik se dlouhodobě věnuje výzkumu a léčbě infekčních chorob v USA a po celém světě. V současné době léčí pacienty nakažené virem COVID-19 ve Spojených státech. Profesorka Wang Yang se specializuje na klinické infekční onemocnění více než 20 let a má přímé zkušenosti s léčbou pacientů s virem COVID-19 a vzdálenou asistencí při závažných infekcích COVID-19 pro zdravotnické pracovníky ve Wu-chanu v provincii Hubei. Sebehodnocení nákazy může uživateli pomoci při rozhodování, zda by se měl zotavit doma nebo jet na určené testovací místo; může uživatelům pomoci rozhodnout se, zda mají zavolat na číslo 911 pro případy nouze, nebo požádat o pomoc lékaře primární péče. Nástroj společnosti MORE Health může snížit úzkost a paniku u většiny lidí, u nichž není nutné testování, a může také prověřovat lidi, kteří jsou pravděpodobně infikováni, ve velkém počtu, a současně snížit zátěž systémů zdravotní péče a pomoci rychle identifikovat vysoce rizikové pacienty. Společnost MORE Health pro rozšíření přístupnosti poskytuje sebehodnocení pacientům a nemocnicím po celém světě zcela zdarma, aby jim pomohla přizpůsobit jejich vlastní hierarchické diagnózy a způsoby léčby. Webové stránky neobsahují reklamy a neshromažďují žádné osobní údaje. O společnosti MORE Health Společnost MORE Health již dlouho před vypuknutím nákazy pomáhala čínským lékařům tím, že jim umožnila využívat svou platformu ke konzultaci s nejlepšími lékaři z nejlepších amerických nemocnic. Postupem času společnost MORE Health zdokonalila svou platformu prostřednictvím praktických zkušeností s případy a technologických vylepšení. Společnost MORE Health je nyní lídrem v oblasti přeshraniční telemedicíny. Má také velké schopnosti v oblasti diagnostiky podporované umělou inteligencí a vyvinula diagnostické programy umělé inteligence pro pacienty s rakovinou plic. Další informace naleznete na webových stránkách www.morehealth.com nebo můžete kontaktovat společnost na e-mailové adrese hello@morehealth.com. Logo - https://mma.prnewswire.com/media/596627/MORE_Health_Logo.jpg PROTEXT
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.