Poděkování hrdinům

Datum: 23.03.2020
Praha 23. března 2020 (PROTEXT) - V boji s koronavirem hrají klíčovou roli zdravotníci. Nejen jim, ale všem, kteří s neúnavným nasazením odvádějí skvělou práci a poskytují pomoc v první linii, by vedení hotelů NH Prague City a NH Collection Prague chtělo poděkovat svítícím...
Praha 23. března 2020 (PROTEXT) - V boji s koronavirem hrají klíčovou roli zdravotníci. Nejen jim, ale všem, kteří s neúnavným nasazením odvádějí skvělou práci a poskytují pomoc v první linii, by vedení hotelů NH Prague City a NH Collection Prague chtělo poděkovat svítícím srdcem, které tvoří světla v téměř 30 pokojích. Srdce bude svítit každou noc až do doby, kdy budou hotely moci znovu zahájit provoz. Věříme, že toto gesto zároveň dodá v současné situaci naději všem lidem. Společně to zvládneme! Kontakt: Petr Nešpůrek, MBA General Manager p.nespurek@nh-hotels.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.