Nadace Jack Ma a Alibaba oznámily dar zdravotnických prostředků čtyřem zemím v jihovýchodní Asii

Datum: 21.03.2020
Chang-čou (Čína) 21. března 2020 (PROTEXT/BusinessWire) - Nadace Jack Ma a Alibaba oznámily, že věnují zdravotnické prostředky čtyřem zemím v jihovýchodní Asii. Nadace se spojily s vládami Malajsie, Indonésie, Thajska a Filipín a nabídly jim dar v podobě zdravotnických...
Chang-čou (Čína) 21. března 2020 (PROTEXT/BusinessWire) - Nadace Jack Ma a Alibaba oznámily, že věnují zdravotnické prostředky čtyřem zemím v jihovýchodní Asii. Nadace se spojily s vládami Malajsie, Indonésie, Thajska a Filipín a nabídly jim dar v podobě zdravotnických prostředků. S pomocí tohoto daru chtějí nadace pomoci těmto zemím v boji proti onemocnění COVID-19. Další podporu chtějí nadace v brzké době poskytnout i sousedním zemím. "Spojujeme síly s našimi asijskými sousedy v boji proti COVID-19," uvedla nadace Jack Ma u příležitosti oznámení daru těmto čtyřem zemím. "Spolu s nadací Alibaba pošleme do Indonésie, Malajsie, Thajska a na Filipíny 2 milióny respirátorů, 150 tisíc testovacích sad, 20 tisíc ochranných obleků a 20 tisíc obličejových štítů. Další pomoc pro asijské země bude následovat! Asie do boje!" Tento dar navazuje na středeční vydání digitálního průvodce, na jehož vydání se obě nadace podílely a který popisuje cenné zkušenosti a rady od lékařů a dalších zdravotníků z čínských nemocnic, kteří v první linii bojují proti nákaze COVID-19 ve snaze zpomalit její šíření. Prohlédněte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200319005410/en/ Kontaktní informace: Rico Ngai (Jihovýchodní Asie) Alibaba Group +852 9725 9600 rico.ngai@alibaba-inc.com Adam Najberg (zahraničí) Alibaba Group +852 5474 3262 adam.najberg@alibaba-inc.com Zdroj: Jack Ma Foundation a Alibaba Foundation Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.