Jde cukrovku vyléčit pouze stravou? VFN plánuje unikátní studii

Datum: 16.03.2020
Praha 16. března 2020 (PROTEXT) - Trpíte diabetem 2. typu? Přihlaste se do studie pro pacienty z Prahy a okolí ve věku od 20 do 65 let, která může znamenat přelom v léčbě cukrovky. Cukrovkou dnes trpí každý desátý Čech, postihnout přitom může téměř kohokoliv. Na...
Praha 16. března 2020 (PROTEXT) - Trpíte diabetem 2. typu? Přihlaste se do studie pro pacienty z Prahy a okolí ve věku od 20 do 65 let, která může znamenat přelom v léčbě cukrovky.
Cukrovkou dnes trpí každý desátý Čech, postihnout přitom může téměř kohokoliv. Na vině totiž není jen dědičnost, ale i další rizikové faktory. Odborníci odhadují, že počet pacientů bude i nadále vzrůstat.
Nutric bistro, první paleo-veganské bistro v ČR, hledá dobrovolníky pro unikátní studii určenou diabetikům 2. typu, kterou pod vedením MUDr. Hany Krejčí provádí Všeobecná fakultní nemocnice v Praze.
Hlavní cíl studie? Ověřit, zda je možné diabetes 2. typu vyléčit mj. nízkosacharidovou stravou.
"U diabetiků 2. typu může nízkosacharidová strava vést k remisi diabetu nebo alespoň k výrazně lepší kompenzaci při nižší potřebě léků včetně inzulinu," potvrzuje MUDr. Hana Krejčí.
V době pandemie koronavirem jsou diabetici více ohroženou skupinou lidí, která musí dbát na zdravou stravu. Přidejte se k dobrovolníkům do studie. Přihlásit se můžete zde: https://www.nutricbistro.cz/klinicka-studie-remise-cukrovky.
Nabízíme prémiové krabičkové diety z kvalitních surovin a bio produktů. Připravujeme Lowcarb, Whole30, Fit i vegetariánské chutné stravování v krabičce.
Kontakt: Global generation, s.r.o., https://www.nutricbistro.cz/
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.