Lékaři bojují s koronavirem na video chatu

Datum: 16.03.2020
Praha 16. března 2020 (PROTEXT) - Během uplynulého víkendu jsme na základě velké poptávky lékařů z nejrůznějších oborů spustili službu www.VideoDoktor.cz, která umožňuje lékařům komunikovat s pacienty pomocí video hovoru. Služba je zcela zdarma jak pro lékaře, tak pro pacienty....
Praha 16. března 2020 (PROTEXT) - Během uplynulého víkendu jsme na základě velké poptávky lékařů z nejrůznějších oborů spustili službu www.VideoDoktor.cz, která umožňuje lékařům komunikovat s pacienty pomocí video hovoru. Služba je zcela zdarma jak pro lékaře, tak pro pacienty. Během prvního dne fungování lékaři realizovali více než 300 online video konzultací.
Službu využívají lékaři nejrůznějších specializací, někteří nechtějí v době epidemie riskovat plné čekárny a zvyšovat možná rizika, jiní jsou sami v karanténě nebo jsou v ní jejich pacienti.
VideoDoktor.cz je jedinou službou svého druhu, video hovory jsou nadstandardně zabezpečeny a provoz je v souladu s platnou legislativou v ČR a GDPR.
Kontakt: RegistrLékařů.cz nezisková organizace, z.s. email: podpora@registrlekaru.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.