OpenSesame nabízí bezplatný přístup na školení o připravenosti na boj s koronavirem a práci z domova

Datum: 15.03.2020
Portland (Oregon) 15. března 2020 (PROTEXT/BusinessWire) - Firmy se s pomocí e-learningu snaží pomáhat v prevenci šíření koronaviru a připravují své pracovníky na práci a školení z domova Firma OpenSesame, globální inovátor na poli elektronického vzdělávání (e-learningu),...
Portland (Oregon) 15. března 2020 (PROTEXT/BusinessWire) - Firmy se s pomocí e-learningu snaží pomáhat v prevenci šíření koronaviru a připravují své pracovníky na práci a školení z domova Firma OpenSesame, globální inovátor na poli elektronického vzdělávání (e-learningu), dnes oznámila, že všem organizacím až do 15. května 2020 poskytne neomezený bezplatný přístup ke svým školením zaměřeným na přípravu boje s koronavirem a práci z domova. "Ve společnosti OpenSesame se snažíme plně podporovat naše zákazníky a všechny firmy, které chrání své zaměstnance a chceme jim pomoci zajistit a udržet produktivitu jejich pracovníků," řekl Don Spear, generální ředitel firmy OpenSesame. "Vzhledem k tomu, jak exponenciálně roste počet případů COVID-19 a množí se zákazy cestování, není již možné vzdělávat se s pomocí klasických školitelů a e-learning je tak pro organizace tou nejlepší příležitostí ke školení a ochraně svých pracovních sil." Až do 15. května 2020 tak může každá organizace získat zdarma přístup ke kurzům zaměřeným na přípravu na boj s koronavirem a na práci z domova. Více informací, včetně přístupu ke kurzu, najdete na webových stránkách go.opensesame.com/free-offer. O společnosti OpenSesame OpenSesame pomáhá pracovníkům stát se nejproduktivnějšími a nejobdivovanějšími díky skvělým online kurzům. Firma nabízí nejrozsáhlejší katalog e-learningových programů od předních světových vydavatelů a rádi vám pomůžeme najít ty správné kurzy, připravit je na míru vašim konkrétním potřebám a implementovat je do vašich stávajících školících a rozvojových programů (LMS a L&D). Kurzy firmy OpenSesame vynikají nejen snadným a intuitivním ovládáním, ale nabízí také jednoduchou správu a skvělou flexibilitu. Více informací najdete na webových stránkách www.opensesame.com. Prohlédněte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200314005030/en/ Kontaktní informace: Diane Haines OpenSesame +1 (503) 808-1268 diane.haines@opensesame.com Zdroj: OpenSesame Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.