CGTN: Ve Wu-chanu se uzdravilo více než 36 tisíc lidí

Datum: 15.03.2020
Peking (Čína) 15. března 2020 (PROTEXT/BusinessWire) - CGTN: Nejnovější data ukazují, že se ve Wu-chanu z nákazy novým koronavirem uzdravilo více než 36 tisíc lidí Ve střední Číně, ve městě Wu-chan, které bylo jedním z epicenter pandemie koronaviru, klesl, podle videa mediální...
Peking (Čína) 15. března 2020 (PROTEXT/BusinessWire) - CGTN: Nejnovější data ukazují, že se ve Wu-chanu z nákazy novým koronavirem uzdravilo více než 36 tisíc lidí Ve střední Číně, ve městě Wu-chan, které bylo jedním z epicenter pandemie koronaviru, klesl, podle videa mediální společnosti CGTN, počet případů onemocnění COVID-19 na jednociferné číslo, když v pátek přibyly pouze čtyři (4) nové případy. Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Celou zprávu si můžete prohlédnout zde: https://www.businesswire.com/news/home/20200314005025/en/ Celé video si můžete prohlédnout zde: https://news.cgtn.com/news/2020-03-14/Fight-to-Reunite-How-Wuhan-tackled-COVID-19-ORhUCzRIGs/index.html Nejnovější data naznačují, že ve Wu-chanu se uzdravilo více než 36 tisíc pacientů, což je více než 70 % ze všech případů. Nejpostiženější město ve střední Číně v provincii Hubei (Chu-pej) je tak na cestě k úzdravě. Současně spolu s tím jak je stále více pacientů z nemocnic propouštěno do domácí péče, došlo v průběhu tohoto týdne k uzavření všech 14 dočasných nemocnic ve městě. Tyto nemocnice, které vznikly rychlou přestavbou veřejných prostor, poskytovaly včasnou léčbu pacientům s mírnými příznaky a přijaly více než 12 tisíc pacientů. Tento pozoruhodný pokrok se nerodil snadno. Ke zvládnutí epidemie podstatnou měrnou přispěla urychlená mobilizace národních medicínských zdrojů. Do provincie Hubei bylo povoláno na 42 tisíc zdravotníků z celé země. Do 3. března bylo do provincie Hubei posláno 65 tisíc kusů zdravotnických prostředků, včetně ventilátorů a ECMO přístrojů (umělé plíce). Byly testovány a zavedeny různé způsoby léčby, včetně dechové podpory a plazma terapie. Také tradiční čínská medicína pomohla u řady pacientů zmírnit příznaky a zkrátit dobu léčby. Díky přijatým opatřením nyní Čína překonala kulminační bod pandemie, řekl mluvčí vlády ve čtvrtek. Mimo provincii Hubei podniky začínají znovu ožívat. Více než 95 % firem, které byly zavřeny z důvodu karantény, již obnovilo provoz, uvedli vládní představitelné v pátek. Doktor Bruce Aylward, ředitel společné koordinační mise Světové zdravotnické organizace a Číny ohledně onemocnění COVID-19 řekl, že pro zopakování úspěšného boje Číny s touto pandemií je nutná rychlost, peníze, představivost a politická odvaha. O CGTN Mediální organizace CGTN se sídlem v Pekingu provozuje televizní stanice a online mediální projekty v několika jazycích. Firma má mezinárodní týmy profesionálů v Nairobi, Washingtonu a v Londýně. Prohlédněte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200314005025/en/ Kontaktní informace: Jiang Simin, +86 18826553286 Jiang.simin@cgtn.com www.cgtn.com Zdroj: CGTN Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.