Emirátská Evakuace státních příslušníků několika zemí z Číny do Abú Dhabí

Datum: 13.03.2020
Abú Dhabí 13. března 2020 (PROTEXT) - Na základě pokynů Khalifa Mohammed bin Zayed byla nařízena evakuace státních příslušníků bratrských a přátelských zemí z Číny do "humanitárního města" v Abú Dhabí letem "Emiráty Domovina Lidstva" Podle...
Abú Dhabí 13. března 2020 (PROTEXT) - Na základě pokynů Khalifa Mohammed bin Zayed byla nařízena evakuace státních příslušníků bratrských a přátelských zemí z Číny do "humanitárního města" v Abú Dhabí letem "Emiráty Domovina Lidstva"
Podle pokynů Jeho Výsosti šejka Khalifa bin Zayed Al Nahyan, prezidenta státu, Jeho Výsost šejk Mohammed bin Zayed Al Nahyan - korunní princ Abú Dhabí a zástupce nejvyššího velitele ozbrojených sil - nařídil evakuaci řady státních příslušníků bratrských a přátelských zemí z čínské provincie Hubby, epicentra vypuknutí epidemie koronaviru "Covid 19", na žádost svých vlád o jejich převezení do "humanitárního města" v Abú Dhabí, a to v rámci humanitárního přístupu, který stát zaujímá vůči bratrům a přátelům ve snaze podat pomocnou ruku v obtížných situacích.
Evakuaci provedlo letadlo vybavené integrovanými zdravotnickými službami, které pobralo 300 státních příslušníků arabských a spřátelených zemí. Na evakuaci se podílel tým "humanitární odezvy", který zahrnoval tým dobrovolníků, včetně pilotů, letušek, lékařský a administrativní tým. Jejich účast posílila a zdůraznila humanitární a dobrovolnou úlohu.
"Humanitární město" v Abú Dhabí bylo také vybaveno veškerým potřebným zařízením a potřebami k provádění nezbytných lékařských vyšetření a péči o evakuované, k zajištění jejich bezpečnosti a uvedení do karantény po dobu nejméně 14 dnů, kde jim bude poskytnut integrovaný systém zdravotní péče po celou dobu karantény způsobem, který je v souladu s normami WHO, dokud nebude potvrzeno jejich úplné uzdravení.
Ministerstvo zahraničních věcí a mezinárodní spolupráce a velvyslanectví Spojených arabských emirátů v Čínské lidové republice v koordinaci s velvyslanectvími dotčených zemích, organizovalo proces evakuace v rámci neustálého úsilí SAE o posílení spolupráce s čínskou vládou s cílem omezit šíření viru.
Tato iniciativa je ztělesněním stálého odhodlání SAE podporovat bratrské a spřátelené země, a potvrzením pevného humanitárního přístupu, který je jedním ze základních pilířů politiky SAE, jejíž vedení dlouho zdůrazňovalo potřebu podat pomocnou ruku a podporovat všechny národy, které se nacházejí v obtížných situacích a to bez diskriminace na základě geografie, rasy nebo náboženství, ale spíše na základě vznešených lidských postojů.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.