ČPZP garantuje úhrady, související s léčbou koronaviru

Datum: 11.03.2020
Praha 11. března 2020 (PROTEXT) - Česká průmyslová zdravotní pojišťovnou (ČPZP), která je druhou největší zaměstnaneckou pojišťovnou v České republice, garantuje nemocnicím, praktickým lékařům a ostatním poskytovatelům zdravotních služeb úhrady za zdravotní péči související...
Praha 11. března 2020 (PROTEXT) - Česká průmyslová zdravotní pojišťovnou (ČPZP), která je druhou největší zaměstnaneckou pojišťovnou v České republice, garantuje nemocnicím, praktickým lékařům a ostatním poskytovatelům zdravotních služeb úhrady za zdravotní péči související s léčbou onemocnění koronavirem.
Další případné náklady je ČPZP ve spolupráci se zdravotnickými zařízeními připravena operativně řešit.
Česká průmyslová zdravotní pojišťovna registruje téměř 1,3 milionu klientů. Třetí největší zdravotní pojišťovna v zemi má více než sto poboček po celé republice. Klientům spolu s dostupnou a kvalitní zdravotní péčí nabízí atraktivní příspěvky a programy plné výhod, slev a bonusů.
V případě zájmu o další informace kontaktujte prosím: Ing. Elenku Mazurovou, tiskovou mluvčí tel.: 599 090 182, e-mail: elenka.mazurova@cpzp.cz aktuální informace na http://www.cpzp.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.