Saúdská Arábie věnuje 10 milionů USD na boj proti viru COVID-19

Datum: 10.03.2020
Rijád (Saúdská Arábie) 10. března 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - V reakci na naléhavou výzvu Světové zdravotnické organizace (WHO) a podle směrnic „Strážce dvou svatých mešit", král Saúdské Arábie, Salman bin Abdulaziz Al Saud, poskytne Světové zdravotnické organizaci...
Rijád (Saúdská Arábie) 10. března 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - V reakci na naléhavou výzvu Světové zdravotnické organizace (WHO) a podle směrnic „Strážce dvou svatých mešit", král Saúdské Arábie, Salman bin Abdulaziz Al Saud, poskytne Světové zdravotnické organizaci finanční podporu ve výši 10 milionů USD na naléhavá opatření nezbytná k minimalizaci šíření viru COVID-19 a na podporu zemí se zranitelnou zdravotní infrastrukturou.
Dr. Abdullah Al Rabeeah, generální inspektor Centra pro humanitární pomoc a podporu krále Salmana (KSrelief), uvedl, že tato královská směrnice odráží ušlechtilou humanitární roli království a znovu potvrdila svůj závazek poskytovat nezbytnou globální pomoc všem potřebným. Dodal, že centrum KSrelief spolupracuje s agenturami OSN a dalšími předními humanitárními organizacemi na ochraně veřejného zdraví. Dr. Al Rabeeah vyjádřil své uznání pro toto velkorysé gesto vůdce království a za pokračující humanitární úsilí Saúdské Arábie o včasnou podporu lidí po celém světě v době krize. Generální inspektor uzavřel proslov vyjádřením svých nadějí a modlitbou za ochranu lidstva před nebezpečím všech nemocí a epidemií a aby se lidé na celém světě mohli těšit na budoucnost plnou zdraví, míru a prosperity.
KONTAKT: Pro více informací kontaktujte centrum pro mezinárodní komunikaci a média: media@ksrelief.org ; WhatsApp: 00966 59 127 1130; Tato zpráva je distribuována agenturou Qorvis Communications jménem Centra pro humanitární pomoc a podporu krále Salmana (KSrelief). Další informace jsou k dispozici na Ministerstvu spravedlnosti USA ve Washingtonu, D.C.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.