Společnost Berkeley Lights představila pracovní postup pro vývoj buněčných linií 2.0 za účelem nalezení nejlepších klonů pro komplexní protilátková terapeutika

Datum: 10.03.2020
Emeryville (Kalifornie) 10. března 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Pracovní postup pro vývoj buněčných linií 2.0 OptoTM, navržený pro optofluidický nástroj Beacon®, generuje během několika dnů nejlepší produkční buněčné linie pro komplexní protilátková léčiva s více než 99%...
Emeryville (Kalifornie) 10. března 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Pracovní postup pro vývoj buněčných linií 2.0 OptoTM, navržený pro optofluidický nástroj Beacon®, generuje během několika dnů nejlepší produkční buněčné linie pro komplexní protilátková léčiva s více než 99% zárukou monoklonality Společnost Berkeley Lights, přední výrobce v oblasti selekce buněk, dnes představila nový pracovní postup pro nástroj Beacon: Pracovní postup pro vývoj buněčných linií 2.0 Opto (Opto CLD 2.0). Zatímco nalezení klonů produkujících tradiční protilátky trvá s tradičními postupy osm až dvanáct týdnů, Opto CLD 2.0 umožňuje výběr špičkových klonů vylučujících komplexní molekuly protilátek s vynikající zárukou klonality za méně než jeden týden.
Nový pracovní postup Opto CLD 2.0 umožňuje měření produkce protilátek v tisících klonů pomocí testů SpotLightTM společnosti Berkeley Lights. Zaměřuje se na různé oblasti molekul protilátek a rozšiřuje rozsah komplexních molekul protilátek, pro které mohou být vybrány nejlepší klony. Testování může také být zaměřeno na klony se specifickými fenotypy, jako je velikost, životaschopnost nebo exprese markerů buněčného povrchu. „V posledním desetiletí došlo k mnoha objevům komplexnějších molekul protilátek, které mají jedinečné terapeutické vlastnosti, jako jsou mAb vytvořené pomocí Fc, bispecifika a multispecifika," řekl John Proctor, Ph.D., senior viceprezident pro marketing společnosti Berkeley Lights. „Vývojem nových testů, které cílí na různé oblasti molekul protilátek, pracovní postup Berkeley Lights Opto CLD 2.0 umožňuje výběr nejlepších klonů vylučujících tradiční i netradiční molekuly protilátek." Postup Opto CLD 2.0 je založen na stávajících schopnostech CLD na platformě Beacon pro screening a výběr klonů s 1,5-3x vyššími titry než klonů vybraných pomocí tradičních technologií klonování, které ve srovnání vyžadují pomalý, pracný a neefektivní proces. Buňky mohou být vizuálně sledovány od okamžiku, kdy jsou klonovány do komor NanoPenTM, a to prostřednictvím několika dnů kultivace na čipu, testovacího měření a regenerace klonů. Nejlepší klony lze získat s více než 99% zárukou monoklonality a vynikajícím datovým balíčkem, který zahrnuje individuální vizuální záznamy všech klonů. Pracovní postup Opto CLD 2.0 bude k dispozici pro nástroj Beacon v červnu roku 2020 a další informace naleznete zde: https://www.berkeleylights.com/applications/cell-line-development .
O společnosti Berkeley Lights Ve společnosti Berkeley Lights se domníváme, že buňky jsou úžasné. Buňky jsou schopné vyrábět léky na nemoci, vlákna pro oděv, energii ve formě biopaliv a potravinové proteiny pro výživu. Otázkou tedy je, je-li příroda schopna vyrábět potřebné produkty škálovatelným způsobem, proč toho nevyužíváme více? Odpověď zní, že s řešeními, která máme k dispozici v dnešní době, je to těžké. Nalezení správné buňky pro konkrétní práci trvá dlouho, stojí spoustu peněz a pokud jste vybrali suboptimální buněčnou linii, má velmi nízkou výtěžnost z procesu. Společnost Berkeley Lights má kompletní řešení pro nalezení nejlepších buněk funkčním testováním a získáváním jednotlivých buněk z hlediska objevování protilátek, vývoje buněčných linií, analýzy buněk T a syntetické biologie. Naše proprietární technologie a platformy Beacon® a LightningTM urychlují tempo objevů a vyvíjejí produkty založené na buňkách ve zlomku času a za zlomek nákladů ve srovnání s konvenčními starými metodami výzkumu. Pomocí našich nástrojů a řešení mohou vědci najít ty nejlepší buňky hned, když je uvidí. Více informací naleznete na webových stránkách www.berkeleylights.com. Platformy Beacon a Lightning a nástroj Culture Station Instrument společnosti Berkeley Lights jsou: Pouze pro výzkumné účely. Nejsou pro použití v diagnostických postupech. Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1078159/Berkeley_Lights_Logo.jpg KONTAKT: berkeleylights@bulleitgroup.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.