Objednání k lékaři předchází rozšiřování onemocnění

Datum: 09.03.2020
Praha 9. března 2020 (PROTEXT) - Pacienti jsou často nuceni čekat i několik hodin v čekárnách lékařů s dalšími potenciálně infekčními pacienty, protože nevědí, že k ORL lékařům, nebo praktickým lékařům je možné se objednat i na přesný termín. Na portálu NávštěvaLékaře.cz...
Praha 9. března 2020 (PROTEXT) - Pacienti jsou často nuceni čekat i několik hodin v čekárnách lékařů s dalšími potenciálně infekčními pacienty, protože nevědí, že k ORL lékařům, nebo praktickým lékařům je možné se objednat i na přesný termín. Na portálu NávštěvaLékaře.cz je možné rezervovat termín u stovek lékařů, včetně mnohých ORL lékařů, neurologů, očních lékařů, nebo ortopedů. Portál nabízí také objednání online do většiny mamografických center v České republice. Pacienti na portálu naleznou nejvhodnějšího a nejlepšího lékaře, dle ověřených hodnocení od pacientů. Vyhledávání lékaře na portálech NávštěvaLékaře.cz a NávštevaLekára.sk využívá v České republice a na Slovensku měsíčně téměř milion pacientů a tento počet neustále roste. Služba internetové rezervace termínu vyšetření přináší pacientům mnoho výhod, jako je možnost objednání na nejbližší volný termín vyšetření, objednání na konkrétní den a čas a zároveň je on-line objednání k dispozici non-stop, tedy i mimo ordinační hodiny, večer nebo o víkendu. Kontakt: Michal Švec, ředitel portálu michal.svec@navstevalekare.cz www.navstevalekare.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.