Eligin posiluje imunitu i proti respiračním infekcím

Datum: 05.03.2020
Jablonec nad Nisou 5. března 2020 (PROTEXT) - Na českém trhu se před dvěma lety objevila koncentrovaná forma kvalitního BIO zázvoru pod názvem Kitl Eligin BIO. Na jeho vývoji se podílela řada odborníků v čele s přední českou imunoložkou prof. MUDr. Jiřinou Bartůňkovou, DrSc....
Jablonec nad Nisou 5. března 2020 (PROTEXT) - Na českém trhu se před dvěma lety objevila koncentrovaná forma kvalitního BIO zázvoru pod názvem Kitl Eligin BIO. Na jeho vývoji se podílela řada odborníků v čele s přední českou imunoložkou prof. MUDr. Jiřinou Bartůňkovou, DrSc. "Podle klinických pozorování Eligin kromě jiného snižuje nemocnost způsobenou patogeny přenášenými kapénkovou nákazou," říká paní profesorka. Mezi tyto patogeny patří např. chřipkové viry, rhinoviry i coronaviry. Eligin vyrábí společnost Kitl z kvalitního zázvoru, který obsahuje nadprůměrně vysoká množství účinných látek. Právě pro ně lidé využívají zázvor při infekčních onemocněních, poruchách imunity. Podle klinických pozorování zázvor obsažený v Eliginu snižuje nemocnost, kterou způsobují patogeny, přenášené kapénkovou nákazou.*) Mezi takové patogeny patří chřipkové viry, rhinoviry i coronaviry. Účinné látky zázvoru Hlavní kouzlo zázvoru tkví zejména ve dvou účinných látkách: 6-gingerolu a 6-shogaolu. Zázvor, z nějž je Eligin vyroben, pochází z Indonésie a je produktem ekologického zemědělství. Vysoký obsah účinných látek v oddenku ale sám o sobě nestačí. Je třeba zázvor vhodným způsobem upravit. Maximalizovat množství 6-gingerolu i 6-shogaolu se v Eliginu podařilo díky specifickému výrobnímu postupu zvanému elicitace. "A protože samotný zázvor obsahuje jen stopová množství vitaminu C, přidali jsme do konečného produktu ještě definované množství tohoto vitaminu, který potencuje účinky zázvoru," doplňuje profesorka Bartůňková. Navíc přídavek vitaminu C umožňuje zvýšení obsahu 6-shogaolu. Zázvorový prášek v Eliginu je obalen speciální enterosolventní kapslí. Díky tomu se po zapití rozpouští až ve střevě. Tudíž se lze vyhnout jeho pálivému účinku v jícnu nebo žaludku. Eligin mohou užívat dospělí a děti od 6 let věku. Eligin je registrován jako doplněk stravy. S přípravkem Eligin nebyly prováděny klinické studie. Více na www.eligin.com. * Teoretický předpoklad a klinická pozorování. Není potvrzeno klinickými studiemi. O společnosti Kitl Společnost Kitl sídlí v Jablonci nad Nisou. Během deseti let své existence uvedla na český trh řady medicinálních sirupů, vín i medoviny. Zpracovává ty nejkvalitnější suroviny a snaží se o co nejzdravější složení svých výrobků. Do vybraných sirupů pěstuje a zpracovává byliny v BIO kvalitě. Díky mnohaleté spolupráci s odborníky z Výzkumného ústavu potravinářského Praha se technologové společnosti Kitl zapojili do vývoje výrobku na bázi zázvoru. Registrován je jako doplněk stravy. Kontakt: Kateřina Fialová Tel: 601 142 818 Email: fialova@kitl.cz www.kitl.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.