Společnost Zeus přidává do produktové řady StreamLinerTM nejtenčí a nejflexibilnější extrudovanou katétrovou vložku z PTFE

Datum: 04.03.2020
Orangeburg (Jižní Karolína) 4. března 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Nové vložky typu Over-The-Wire (OTW) překlenují mezeru mezi litými fóliemi a vytlačovanými vložkami Společnost Zeus Industrial Products, Inc. (Zeus), přední poskytovatel polymerních řešení a inovátor v oblasti...
Orangeburg (Jižní Karolína) 4. března 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Nové vložky typu Over-The-Wire (OTW) překlenují mezeru mezi litými fóliemi a vytlačovanými vložkami Společnost Zeus Industrial Products, Inc. (Zeus), přední poskytovatel polymerních řešení a inovátor v oblasti vědy o materiálech, rozšířila svou řadu tenkých extrudovaných PTFE katétrových vložek StreamLinerTM. Pomocí patentovaného procesu může nyní společnost Zeus vytlačovat vložky přes kabel (OTW) ve velikostech srovnatelných s trubkami z lité fólie, ale s větší pevností. Nová vložka StreamLiner OTW UT, dosud nejtenčí extrudovaná vložka, nabízí nominální tloušťku stěny až 0,0004" (0,0102 mm) s tolerancí +/- 0,0002" (0,0051 mm). Vytlačováním přes kabel vytvořila společnost Zeus požadovanou kombinaci tloušťky stěny, ohebnosti a pevnosti. Produkty Zeus StreamLiner OTW umožňují výrobcům zdravotnických prostředků vyvinout bezpečnější, plynulejší a silnější katétry, které mohou hlouběji procházet do vaskulatury pacienta. S představením vložky StreamLiner OTW nabízí Zeus výrobcům zdravotnických prostředků několik výhod:
  • Výrobek s podobnou tloušťkou stěny a flexibilitou fólií z litého PTFE, ale s větší pevností.
  • Kratší dodací lhůty pro zkrácení doby uvedení na trh a snížení provozních nákladů. Vlastní schopnosti společnosti Zeus pro kreslení vodičů zvyšují dostupnost kabelu, zkracují dobu obratu a dodací lhůty.
  • Zjednodušené výrobní procesy. Společnost Zeus dodává rovné vložky ořezané na požadovanou délku, které umožňují vzít produkt z obalu do výroby a eliminovat více zdlouhavých procesů.
Specifické aplikace katétrů pro řadu StreamLiner OTW zahrnují okluzivní balónkové katétry, mikrokatétry, mechanické a aspirační trombektomické katétry, střední katétry, vodicí katétry s balónky i bez balónků a podpůrné katétry. KOMENTÁŘE „Společnost Zeus díky svým technologickým inovacím nadále vede v oblasti vložek PTFE. Díky využití nejmodernějšího procesu otevírá naše nová řada StreamLiner OTW nové možnosti pro výrobce katétrů. V současnosti žádný poskytovatel polymerových řešení nemůže nabídnout extrudovanou vložku PTFE se srovnatelnou tloušťkou stěny, flexibilitou a pevností. Společnost Zeus je jedinou společností na trhu, která je schopna dodat flexibilní vložky z PTFE vytlačované přes kabel s nejnižší tloušťkou stěny." - Bob Chaney, senior viceprezident pro globální prodej a marketing společnosti Zeus Industrial Products, Inc. „StreamLiner OTW překlenuje mezeru mezi vložkami z lité fólie a volnými extrudovanými vložkami tím, že poskytuje extrémně tenké stěny, flexibilitu a pevnost. Tyto vlastnosti umožňují více možností designu katétru, což v konečném důsledku znamená lepší trakčnost, dodatelnost a celkový výkon - to vše bez ohrožení bezpečnosti pacientů." - Matt Allen, hlavní manažer produktové řady společnosti Zeus Industrial Products, Inc. FAKTA VE ZKRATCE
  • Společnost Zeus uvedla na trh novou řadu produktů StreamLiner OTW, která patří k řadě tenkých extrudovaných PTFE katétrových vložek StreamLinerTM.
  • StreamLiner OTW využívá proprietární proces, který vytlačuje PTFE vložky přes kabel v řadě velikostí se srovnatelnou tloušťkou stěny a flexibilitou s trubkami z lité fólie, ale s větší pevností.
  • Nová řada produktů nabízí nominální tloušťky stěny již od 0,0004".
  • Nové vložky jsou dodávány v diskrétních rovných délkách na postříbřené mědi.
ZDROJE Klikněte zde pro vyžádání vzorků zdarma. Zeus Industrial Products: Další informace o společnosti a jejích produktech naleznete na webových stránkách společnosti Zeus; nebo volejte na bezplatné číslo 1-800-526-3842 nebo + 1-803-268-9500 mimo USA. O SPOLEČNOSTI ZEUS INDUSTRIAL PRODUCTS, INC. Společnost Zeus Industrial Products, Inc. sídlí v Orangeburgu v Jižní Karolíně v USA. Její hlavní činností je vývoj a přesné vytlačování pokročilých polymerních materiálů. Společnost zaměstnává více než 1700 lidí po celém světě s výrobními a prodejními zařízeními v Aikenu v Kolumbii, Gastonu a Orangeburgu v Jižní Karolíně; Branchburgu v New Jersey; městě Chattanooga v Tennessee; v Kantonu v Číně; a v Letterkenny v Irsku. Produkty a služby společnosti Zeus slouží společnostem lékařského, automobilového, leteckého, optického a energetického průmyslu a zpracování tekutin. Více informací naleznete na webových stránkách www.zeusinc.com. Logo - https://mma.prnewswire.com/media/790870/Zeus_Logo.jpg KONTAKT: Jennifer McQuesten, viceprezidentka pro firemní komunikaci, 803-268-9500
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.