Rybářské pruty Pelzer

Datum: 23.08.2010

Již delší dobu jsem hledal rybářský prut, který by splňoval několik základních parametrů. Kvalitní blank, dobrá odhozová akce a především přijatelná cena. Navštívil jsem celou řadu eshopů a rybářských prodejen, až mě velice příjemně překvapily pruty od německé firmy Pelzer. Jedná se o řadu prutů s označením MTX, V10 a V12.

Všechny tři varianty splňovaly mé představy, i když musím přiznat, že ideálním kompromisem z mého pohledu byla varianta V10. Byl jsem informován, že tento rybářský prut představuje pokračování vývoje konceptu rybářských kaprových prutů značky Pelzer. Spojením maximálně kvalitního blanku, precizního zpracování, rychlé akce řadí kaprové pruty Pelzer s označením V10 mezi špičku na rybářském trhu. Do dnešního dne jsem nkdy nepochyboval o tom, že má volba byla správná. Pruty V10 představují ideální kompromis mezi kvalitou a cenou a nabízí svou kvalitou opravdový rybářský zážitek každému rybáři. Další informace najdete na webu prodejce rybářských potřeb Pelzer, kterým je firma Párysův rybářský ráj v Jičíně.Rybářské potřeby od značky Pelzer najdete na jejich webu www.parys.cz.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.