Společnost Astute akvíruje Socialbakers s cílem posílit řízení zákaznické spokojenosti v marketingu na sociálních sítích

Datum: 09.09.2020
Praha / Columbus (USA) 9. září 2020 (PROTEXT/BusinessWire) - Dva lídři v oboru, Astute a Socialbakers, spojili síly a budují jednotnou omnichannel platformu využívající principy umělé inteligence na správu marketingu na sociálních sítí a řízení zákaznické spokojenosti...
Praha / Columbus (USA) 9. září 2020 (PROTEXT/BusinessWire) - Dva lídři v oboru, Astute a Socialbakers, spojili síly a budují jednotnou omnichannel platformu využívající principy umělé inteligence na správu marketingu na sociálních sítí a řízení zákaznické spokojenosti pro globální značky
Společnost Astute, lídr na trhu péče o zákazníky provozující platformu k řízení klientské spokojenosti (Customer engagement) a zpětné vazby zákazníků (Voice of Customer) dnes oznámila akvizici společnosti Socialbakers, přední platformy k řízení marketingu a komunikace na sociálních sítích. Akvizice umožní globálním značkám v budoucnu řídit a spravovat analýzu dat, samotný obsah komunikace i zapojení a názor zákazníků v jediné SaaS platformě.
Tato tisková zpráva obsahuje multimediální prvky. Celou zprávu najdete zde: https://www.businesswire.com/news/home/20200909005666/cs/
Socialbakers platformu pro správu social media marketingu s principy umělé inteligence (AI) používá více než 2,500 nadnárodních společností a středně velkých značek po celém světě. Socialbakers SaaS platforma jim umožňuje zasáhnout a zaujmout jejich zákazníky napříč hlavními sociálními sítěmi pomocí jedné unifikované platformy. Vzhledem k tomu, že spotřebitelé tráví stále více času online objevováním produktů, sledováním a komunikací s oblíbenými značkami a i samotným nákupem, sociální sítě se stávají primárním kanálem, kde firmy mohou svým klientům poskytnout unikátní zážitek - od prvního kontaktu po ponákupní servis.
Současné produkty Astute využívají umělou inteligenci (AI) a nachází širokou škálu uplatnění včetně omnichannel platformy pro správu zákaznické spokojenosti, Voice of the Customer (“VoC”) a CRM systému k řízení vztahu se zákazníky. Astute je komplexní řešení pro interakci se zákazníky napříč kanály, na kterých firmy se zákazníky komunikují, což eliminuje problémy s předáním dat a informací. Společnost podporuje a zlepšuje komunikaci firem a jejich zákazníků již 25 let.
„Hranice mezi péčí o zákazníky, zákaznickou zkušeností a marketingem se čím dál více prolínají a stávají se tak opravdovou výzvou pro všechny firmy,” říká Mark Zablan, CEO společnosti Astute. „Spojením přední platformy řešící marketing na sociálních sítích od Socialbakers s naší engagement platformou nejen pomáhá našim zákazníkům řešit tuto výzvu efektivněji, ale také představuje důležitý milník na cestě společnosti Astute směrem k vytvoření komplexní platformy, kterou k zajištění úspěchu potřebuje každý Chief Customer Officer či ten, kdo ve své firmě řeší zákaznickou zkušenost a spokojenost.”
„Poptávka spotřebitelů po výjimečném nákupním zážitku vede značky k tomu, aby hledali jednotnou platformu, která jim pomůže řídit cestu zákazníka napříč kanály,”
říká Yuval Ben-Itzhak, CEO společnosti Socialbakers. „Jsme nadšení ze spojení s Astute, díky kterému budeme schopni společně poskytnout našim klientům integrovanou platformu pro zákaznickou zkušenost, která jim umožní poskytovat tu nejlepší zkušenost v rámci celého nákupního procesu. Již dnes mnoho firem a značek po celém světě využívá obě platformy - jak Socialbakers tak Astute, proto se těšíme až společnou nabídkou našich služeb oslovíme další značky po celém světě.”
Tato transakce je důležitým krokem v misi Astute k tomu, aby se stal hlavní a nejvyužívanější platformou pro řešení zákaznické spokojenosti v organizacích. Tento vývoj je také podporován skutečností, že Astute před nedávnem ohlásil příchod zkušeného CEO v SaaS technologiích, Marka Zablana, získáním jedné z vedoucích firem na poli VoC iperceptions a nových klientů jako například The Emerson Group, či vítězství několika cen včetně 2020 Stevie® Award for Most Innovative Tech Company and Business Intelligence Group’s Best Places to Work Award.
O společnosti Astute Inc.
Astute je komplexní platforma zákaznické spokojenosti pro největší světové značky. Astute sjednocuje všechna data v rámci nákupního procesu, nabízí desktopový systém řízení vztahu se zákazníky využívající principy AI, management sociálních sítí, sledování názorů zákazníka a analýzu. Bez ohledu na to, jakou formu se zákazníci rozhodnou využívat, Astute zvyšuje jejich interakci a zaznamenává důležitá data k vylepšení spotřebitelské cesty a spokojenosti. Astute se jako vítěz 2020 Stevie® Award for Most Innovative Tech Company and CUSTOMER Magazine’s 2020 Contact Center Technology Award zavázal neustále vylepšovat a inovovat nákupní zkušenosti spotřebitelů a zákaznickou spokojenost. Více se dozvíte na astutesolutions.com.
O společnosti Socialbakers
Socialbakers je technologická společnost, která již déle než 10 let vytváří a neustále zdokonaluje SaaS platformu sloužící k optimalizaci firemní komunikace na sociálních sítích a digitálního marketingu. Socialbakers se stala důležitým partnerem v oblasti komunikace na sociálních sítích pro tisíce značek po celém světě, v současnosti má více než 2500 klientů ve 100 zemích a je nejvyužívanější platformou pro správu sociálních médií. Platforma má ve své databázi více než 10 milionů sociálních profilů napříč všemi hlavními sociálními sítěmi včetně Facebooku, Instagramu, Twitteru, YouTube, LinkedIn, Pinterestu a VK.com. V roce 2011 získala společnost titul Facebook Marketing Partner, od roku 2017 je oficiální partnerskou společností také pro platformy Pinterest a LinkedIn.Pro více informací navštivte www.socialbakers.com.
Zdrojovou verzi najdete na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200909005666/cs/
Kontakt: Natalie Skarzynski, Astute +1 (877) 769 3750 press@astutesolutions.com Claire Wilson, Socialbakers +49 160 908 56807 press@socialbakers.com Zdroj: Astute, Inc. Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.