Aplikace Jablotron S.O.S. pomáhá občanům ČR již 1 rok

Datum: 09.09.2020
Praha 9. září 2020 (PROTEXT) - Aplikace Jablotron S.O.S. pro osobní bezpečnost oslavila své první narozeniny. Za tuto dobu pomohla již mnoha lidem v různých situacích. Velkou výhodou aplikace je, že bezpečnostní funkce mohou uživatelé využívat preventivně. Pokud se něco...
Praha 9. září 2020 (PROTEXT) - Aplikace Jablotron S.O.S. pro osobní bezpečnost oslavila své první narozeniny. Za tuto dobu pomohla již mnoha lidem v různých situacích.
Velkou výhodou aplikace je, že bezpečnostní funkce mohou uživatelé využívat preventivně. Pokud se něco ale doopravdy stane, nemusí již ve stresu řešit, kde jsou a komu zavolat o pomoc - operátoři Tísňové linky JABLOTRON mají po vyvolání poplachu k dispozici přesnou polohu uživatele a okamžitě zajistí pomoc. Například S.O.S. tlačítko lze využít nejen při strachu z ohrožení, zdravotních potíží, napadení, ale také v jiných mimořádných situacích, jak dokumentuje pan Michal Drlík z Brna: "Na mém invalidním elektrickém vozíku mi píchlo kolo a já nevěděl komu zavolat pro pomoc. Zmáčkl jsem tedy S.O.S. tlačítko, operátor mi okamžitě zavolal, poslal ke mně zásahovku a informoval Policii ČR. Pomoc přijela včas a v autoservisu mi následně kolo opravili. Jsem odkázán na pomoc druhých a jsem rád, že Jablotron S.O.S. můžu použít kdykoliv za jakékoliv situace."
Více na www.jablotronsos.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.