Casio představí hodinky G-SHOCK s vyměnitelným ciferníkem a páskem

Datum: 09.09.2020
Tokio 9. září 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Součástí nových hodinek jsou tři různé druhy pásků a dva ciferníky Společnost Casio Computer Co., Ltd. dnes představila aktuální produktovou novinku ve své řadě nárazuvzdorných hodinek G-SHOCK. Hodinky DWE-5600CC jsou první hodinky...
Tokio 9. září 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Součástí nových hodinek jsou tři různé druhy pásků a dva ciferníky
Společnost Casio Computer Co., Ltd. dnes představila aktuální produktovou novinku ve své řadě nárazuvzdorných hodinek G-SHOCK. Hodinky DWE-5600CC jsou první hodinky G-SHOCK, které umožňují měnit pásky i ciferníky.

Hodinky DWE-5600CC jsou nejnovějším modelem řady 5600, ze které si ponechaly úžasný čtvercový tvar prvních hodinek G-SHOCK. Navíc tyto hodinky přicházejí se třemi vyměnitelnými pásky a dvěma vyměnitelnými ciferníky, které umocňují skvělé zážitky s hodinkami G-SHOCK. Stejně jako u předchozích modelů řady 5600 je pásek speciálně tvarovaný tak, aby snižoval intenzitu nárazu v případě pádu hodinek na zem a navíc obsahuje nově vyvinutý způsob zapínání, který usnadňuje snímání hodinek. Ciferník, který je k pouzdru standardně připojen šrouby, nyní sedí ještě pevněji díky čtyřem malým háčkům z uhlíkových vláken. Tyto hodinky jsou první model řady 5600, který využívá technologii Carbon Core Guard, s pouzdrem zesíleným uhlíkovými vlákny, což výrazně zvyšuje odolnost vůči nárazu.
Hodinky DWE-5600CC jsou osazeny ciferníkem ze zelené pryskyřice a páskem, na kterém je potisk s motivem schématu zapojení prvních hodinek řady 5600, jenž hodinkám dodává maskovací vzhled. Součástí dodávaného příslušenství je další ciferník z matné černé pryskyřice a pásek s natištěným číslem "3229", které představuje označení modulů používaných u hodinek řady 5600. Součástí dodávaného příslušenství je také látkový pásek s fluorescenčním a reflexním povrchem, na kterém je opět potisk s motivem schématu zapojení prvních hodinek v černobílém provedení. Zákazníci budou nadšeni, až zvednou ciferník, pod kterým najdou logo "SHOCK RESIST - NÁRAZUVZDORNÉ", které je viditelné ze strany pouzdra.
Oficiální webové stránky hodinek G-SHOCK: https://products.g-shock.com/asia-mea/en/_detail/DWE-5600CC-3/ Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1249944/DWE_5600CC.jpg Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1249945/DWE_5600CC_2.jpg
KONTAKT: Casio, pr@casio.co.jp, +81-3-5334-4830
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.