Absen patří mezi nejlépe řízené čínské společnosti roku 2020

Datum: 09.09.2020
Šen-čen (Čína) 9. září 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Absen (burzovní index SZSE: 300389), specialista na LED obrazovky a technologie, byla poradenskou společnosti Deloitte, v rámci jejího programu BMC (Best Managed Companies), znovu zařazena mezi nejlépe řízené čínské...
Šen-čen (Čína) 9. září 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Absen (burzovní index SZSE: 300389), specialista na LED obrazovky a technologie, byla poradenskou společnosti Deloitte, v rámci jejího programu BMC (Best Managed Companies), znovu zařazena mezi nejlépe řízené čínské firmy.
Program BMC je globální iniciativa zaměřená na vyhledávání a oceňování nejlépe řízených firem, které současně dosahují nejlepších výsledků. Mezi hlavní faktory, které tento program využívá při hodnocení kvalit managementu firem, patří strategie, schopnosti, odhodlání a finanční síla. V letošním roce byla součástí hodnocených kritérií také odolnost vůči pandemii Covid-19. Společnost Absen získala skvělé hodnocení ve všech oblastech, což jí umožňuje úspěšně proplouvat i v těchto těžkých časech. Společnost Absen, která se těší skvělé pověsti dodavatele vysoce kvalitních LED obrazovek a technologií, se již 11. rok po sobě stala největším globálním vývozcem v Číně a v příštím roce oslaví 20. výročí svého založení. Společnost Absen má špičkové výrobní zázemí s roční kapacitou 300 tisíc čtverečných metrů a klade velký důraz na výzkum, vývoj a inovace. Firma vybudovala silnou síť služeb zákazníkům s 15 domácími a zahraničními pobočkami, které poskytují podporu zákazníkům z celého světa. Po celý rok 2020 se společnost Absen snaží pokračovat v zavádění inovací do svých manažerských systémů, IT technologií a firemních procesů s cílem stát se „organizací zaměřenou na zákazníka". Ke splnění těchto cílů jí pomáhá pevná firemní kultura a spolehlivé řízení financí. Firma také investuje do vzdělávání talentů a do činností v oblasti společenské odpovědnosti. Čao Ťien, vedoucí partner programu BMC, říká, že odolnost pomáhá firmám vytvářet trvale udržitelné hodnoty. Dlouhodobě fungující firmy zažily několik hospodářských cyklů a mají tak řadu zkušeností a chytrých strategií, které vzešly z četných bojů s hospodářskými krizemi. Čím dlouhodobější cíle firma sleduje, tím vitálnější bývá. „Vysoce odolné společnosti" si vybudovaly silnou imunitu. Ashley Li, finanční ředitelka firmy Absen, řekla: „Při výběru laureátů cen BMC, porota zkoumá organizace ze všech úhlů pohledu a my jsme velice hrdi na to, že společnost Absen splňuje všechny požadavky. Toto prestižní ocenění představuje fantastické ocenění úspěchů firmy Absen, která podniká s jasným strategickým záměrem, má spolehlivou organizační strukturu, výborné finanční výsledky, silné schopnosti v oblasti řízení rizik a inspirující firemní kulturu. Toto ocenění přispěje ke zvýšení našeho úsilí při zlepšování řízení naší firmy a pomůže nám také dále zkvalitňovat naše produkty a služby."
Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1250060/Absen.jpg KONTAKT: Emma Zhang, +86-13021353519
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.