Společnost Hikvision představila AX PRO, komplexní bezdrátové řešení pro zabezpečení nemovitostí

Datum: 08.09.2020
Chang-čou (Čína) 8. září 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Hikvision, poskytovatel řešení v oblasti internetu věcí (IoT) se zaměřením na video, představila novou generaci svých bezdrátových alarmových systémů AX PRO, které představují špičkové komplexní řešení...
Chang-čou (Čína) 8. září 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Hikvision, poskytovatel řešení v oblasti internetu věcí (IoT) se zaměřením na video, představila novou generaci svých bezdrátových alarmových systémů AX PRO, které představují špičkové komplexní řešení pro zabezpečení rezidenčních a komerčních nemovitostí.
Komplexní a integrovaná řešení pro zabezpečení Nová produktová řada AX PRO se skládá z ovládacího panelu, který slouží jako hub a lze k němu připojit velké množství různých typů detektorů a periferních zařízení, včetně detektorů neoprávněného vniknutí, systémů pro ověřování totožnosti přes video, detektorů kouře, povodní nebo systémů pro domácí automatizaci. Produktová řada AX PRO byla vyvinuta jak se zřetelem na pracovníky provádějící montáž, tak s ohledem na uživatele, kterým umožňuje různé možnosti konfigurace, podle jejich konkrétních potřeb. Instalace celého systému je pro koncového uživatele velice jednoduchá a koncoví uživatelé tak mohou systém snadno ovládat díky intuitivnímu uživatelskému rozhraní.
Hub AX PRO v provedení s duální čipovou sadou RF Ovládací panel AX PRO podporuje různé protokoly pro bezdrátovou integraci a lze k němu připojit až 210 periferních zařízení. Tento panel obsahuje duální radiofrekvenční (RF) čipy a bezdrátové technologie Tri-X a CAM-X, které umožňují zablokovat rušení mezi kanály a navíc umožňuje vysokorychlostní a spolehlivé přenosy chybových hlášek současně.
Široká paleta detektorů a periferních zařízení Kromě panelu firma Hikvision vyvinula také širokou paletu detektorů a snímačů, jako jsou například kombinované detektory rozbití skla a pohybu (PIR), bezpečnostní detektory, dveřní kontakty, detektory kouře, detektory úniku vody, apod. Firma Hikvision také nabízí bezdrátový pasivní infračervený detektor PIRCAM, který dokáže zachytit infračervené signály na vzdálenost přes 12 metrů a pořizovat fotografie všech pohybujících se objektů. Díky detektorům PIRCAM si tak uživatelé mohou pořízené fotografie zkontrolovat při ověřování hlášení o neoprávněném vniknutí, která jim chodí ještě předtím, než si narušitel uvědomí, že byl zaznamenán na videu. Detektory PIRCAM jsou také vybaveny LED osvětlením, což umožňuje pořizování vysoce kvalitní obrazové dokumentace i ve tmě. Pro praktické účely navíc společnost Hikvision vytvořila široké spektrum periferních zařízení, které zvyšují bezpečnost uživatelů a pomáhají jim v každodenních aktivitách. Mezi tato zařízení patří například statická i přenosná Panik tlačítka, která zajišťují bezpečnost obyvatel zabezpečených nemovitostí, bezdrátové LED klávesnice nebo ergonomické klíčenky, které uživatelům dávají více možností ovládání zabezpečovacího systému.
Ověřování narušitelů jako služba Na přání zákazníka je možné panel AX PRO připojit k IP kamerám v cloudu nebo různých podsystémech využít službu ověřování narušitelů (IVaaS). Tato služba uživatelům umožňuje ověřit, zda spuštěný alarm byl skutečně oprávněný a zda se opravdu jedná o narušení bezpečnosti či neoprávněné vniknutí do objektu, a to prostřednictvím videonahrávek pořízených v reálném čase nebo z krátkých 7 sekundových videí.
Kompatibilita s dalšími aplikacemi Uživatelé panelu AX PRO mohou i nadále naplno využívat služeb aplikace Hik-Connect firmy Hikvision, se kterou je tento panel plně kompatibilní. Tato aplikace zasílá uživatelům hlasová a video upozornění a umožňuje jim na dálku ovládat a monitorovat jejich zabezpečovací systémy. Panel AX PRO také podporuje aplikaci Hik-ProConnect, která při instalaci umožňuje celý systém kompletně nastavit a podporuje cloudová bezpečnostní řešení a služby přístupné po přihlášení.

O společnosti Hikvision

Společnost Hikvision je předním světovým poskytovatelem řešení v oblasti internetu věcí (IoT), se zaměřením na video. Díky rozsáhlé a vysoce kvalifikované pracovní síle ve výzkumu a vývoji vyrábí Hikvision kompletní sadu komplexních produktů a řešení pro širokou škálu vertikálních trhů. Kromě bezpečnostního průmyslu rozšiřuje společnost Hikvision svůj dosah i na inteligentní domácí technologie, průmyslovou automatizaci a automobilovou elektroniku, aby dosáhla své dlouhodobé vize. Produkty Hikvision také poskytují významné obchodní informace pro koncové uživatele, což může umožnit efektivnější provoz a větší komerční úspěch. Společnost Hikvision, která se zavázala k maximální kvalitě a bezpečnosti svých produktů, vyzývá partnery, aby využívali mnohé zdroje kybernetické bezpečnosti, které Hikvision nabízí, včetně centra Hikvision Cybersecurity Centre. Další informace naleznete na webových stránkách. www.hikvision.com . Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1249709/Hikvision_AX_PRO_wireless_alarm_system.jpg KONTAKT: Luke Liu, +86-571-8993-5635
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.