Děti se vrací mezi kamarády do škol, připravte jim oslavu se světly RETLUX

Datum: 02.09.2020
Praha 2. září 2020 (PROTEXT) - Půl roku se děti učily se svými rodiči z domova. Byla to zátěž pro všechny, pro děti, pro učitele, pro rodiče. Některé děti neměly ani možnost se potkávat s kamarády. Proto přišla chvíle pozvat kamarády, a připravit pro ně zahradní party...
Praha 2. září 2020 (PROTEXT) - Půl roku se děti učily se svými rodiči z domova. Byla to zátěž pro všechny, pro děti, pro učitele, pro rodiče. Některé děti neměly ani možnost se potkávat s kamarády. Proto přišla chvíle pozvat kamarády, a připravit pro ně zahradní party s RETLUX řetězy.
První týdny ve škole jsou tím nejlepším časem na překvapení pro děti. Připravte pro ně zajímavou zahradní party. I když je v září již brzy tma, a dětem se ještě nechce domů, jejich pobyt na zahradě můžete prodloužit nasvícením party řetězy RETLUX.
Děti mají rády barvy, a proto Retlux nabízí barevné party řetězy s modrými, žlutými, červenými a zelenými žárovkami. Party je tak veselá a hravá, a hlavně nemusí končit západem slunce. I po soumraku se pro děti stává velkým překvapením. Zapojit můžete za sebe až tři řetězy v délce 15 metrů čítající dohromady 30 žárovek. Navíc lze řetězy načasovat ke spuštění při instalaci, takže údiv v očích dětí a moment překvapení, je zaručen.
Všechna světla jsou velice bezpečná díky nízkému provoznímu napětí, a zároveň využívají plastových krytů žárovek. Světla tak zůstávají na dotek studená. Barevné party řetězy RETLUX se dají kombinovat s čistě bílou variantou. S řetězy lze připravit různé designové vychytávky. Nabízí se možnost omotání stromu na zahradě, trámu v pergole, okna domu, bytu či balkónu. Řetězy lze rovněž položit jednoduše na stůl na terase a nechat venku. Jsou totiž odolné proti vodě a prachu.
Řetězy Retlux mají své místo na každé party a na každé oslavě. Využití momentu překvapení s časovačem je další plus. Ohebné silikonové vodiče můžete využít k vytvoření srdce na zahradě a požádat svou přítelkyni o ruku. Pokud má někdo z vašeho okolí narozeniny, vytvořte z řetězů číslici. Chcete mít originální fotografii svého dítěte, využijte řetězy k vytvoření svítícího obrázku a úspěch je zaručen.
Děti můžete ohromit i světelnou výzdobou pokojíčku. Příjemné světlo tak promění draky a čaroděje do zámku s oblohou plnou barevných a bílých hvězd. Využijte linií okna, dveří, stropu, skříněk a vykouzlete pohádkový ostrov pro vaše děti. Pokud nechce vaše dítě do postele, tak využijte časového spínače, a naznačte tak pravidelnou hodinu k vyprávění pohádky a ukládání ke spaní.
Řetězy RETLUX jsou inspirativní, využijte svou fantazii a buďte originální.
Kontakt pro média: Soňa Keppertová e-mail: sona.keppertova@mmmedia.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.