Maxonrow spouští službu tokenizace aktiv True Asset Issuing (TAI) a ohlašuje partnerství s KYC-Chainem

Datum: 02.09.2020
Tchaj-pej 2. září 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Maxonrow dnes oznámila spuštění služby tokenizace aktiv - True Asset Issuing (TAI), která bude dostupná od 1. září. Jakožto přední technologická společnost, která se zavázala pomoci podnikům a vládám vylepšit bezpečnost...
Tchaj-pej 2. září 2020 (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Maxonrow dnes oznámila spuštění služby tokenizace aktiv - True Asset Issuing (TAI), která bude dostupná od 1. září. Jakožto přední technologická společnost, která se zavázala pomoci podnikům a vládám vylepšit bezpečnost a zvýšit efektivitu digitálních procesů, spustila společnost Maxonrow Maxonrow Blockchain a MAX-Wallet ve stejné datum roku 2019. O rok později se společnost pyšní dalším dosaženým milníkem. Maxonrow chce za pomoci TAI optimalizovat finanční služby a propojit světovou ekonomiku zjednodušením a zefektivněním směny hodnot, o jejíž transparenci firma usiluje. Prostřednictvím této služby mohou uživatelé s pravou ověřenou totožností vpouštět do oběhu digitální aktiva krytá v reálném životě. Maxonrow nepřijímá anonymní ani pseudonymní žádosti, čímž zajišťuje, že pouze opravdoví lidé s ověřenými identitami mohou vpouštět digitální aktiva do oběhu, prokážou-li jejich vlastnictví. V ekosystému Maxonrow jsou všechny totožnosti ověřitelné. Aby byla zajištěna maximální bezpečnost a skvělá uživatelská zkušenost, navázala společnost Maxonrow spolupráci se společností KYC-Chain, která poskytuje celosvětová řešení v oblasti dodržování předpisů a ověřování nových klientů skrze platformu KYC. Díky tomuto spojení sil může Maxonrow nabídnout svým uživatelům ještě lepší zabezpečení a snadné vyhovění předpisům, aniž by byl obětován komfort ze strany klienta. Během oznámení partnerství generální ředitel KYC-Chainu, Edmund Lowell, prohlásil: „My v KYC-Chainu jsme nadšeni ze spolupráce s Maxonrow. S prvotřídními technologickými prostředky, kterými v KYC-Chain disponujeme, budeme schopni podpořit Maxonrow bezpečným a bezproblémovým procesem ověřování nových klientů." Carlo Chung, technický ředitel Maxonrow se ke spolupráci vyjádřil následovně: „Jsme nadšeni, že můžeme oslavit první výročí spuštění Maxonrow Blockchain a MAX-Wallet touto novou spoluprací. Jelikož v Maxonrow nadále pomáháme klientům vyvinout bezpečnější a důmyslnější řešení, jsme vděčni za partnery jako KYC-Chain, kteří chrání jejich bezpečí a zajišťují jim plynulé užívání našich služeb."
O Maxonrow Maxonrow je přední technologickou firmou, jejímž cílem je vytvořit bezpečný a efektivní digitální svět. Společnost vyvíjí řadu produktů a služeb založených na blockchainové technologii se zaměřením na zvyšování bezpečnosti a efektivity digitálních procesů, včetně systému správy dokumentů, služeb tokenizace aktiv a řešení peněženek vázaných na digitální totožnosti. Zjistit více Oficiální stránky www.maxonrow.com Telegram https://t.me/MXWOfficial Twitter https://twitter.com/Maxonrow O KYC-Chainu KYC-Chain poskytuje prvotřídní služby v dohlížení na dodržování předpisů pro podniky všech velikostí. Od roku 2014 pomáhá společnost KYC-Chain poskytovatelům služeb nákladově efektivně zpracovávat miliony žádostí typu KYC. KONTAKT: Ximena Cordon, ximena@maxonrow.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.